Mano klausimynas

Šiame forume rašomi vartotojų klausimai/problemos su kuriomis jie susidūrė kuriant pluginus.
Post Reply
bussinessman
Ar jis surinks 50 žinučių?

Mano klausimynas

Post by bussinessman »

Sveiki, turiu tokių klausimų.

1. Kaip padaryti, kad žmogus negalėtų roundo pradžioje nieko sužaloti? godmode netinka, tiesiog, kad darytų 0DMG, aš pasidariau su Ham_TakeDamage, bet ar tai optimalu, kas kart žaidėjus kažką žalojant tikrint ar praėjo 10 sek.?

Mano neoptimalaus kodo pavyzdys:

Code: Select all

public Ham_TakeDamage( ){if(timer < 10) {timer++;kodas kad darytu 0 DMG} else {set_task(1.0, "timer", id);}} 

2. Kaip padaryti, kad išmetus granatą duotų iškart kitą?

newb
Pluginų patvirtintojas

Re: Mano klausimynas

Post by newb »

1. Godmode cia tikriausei set_user_hitzones kuo tau blogai ?
2. Gali rasti cia

hleV
AMX Mod X ekspertai

Post by hleV »

Code: Select all

#include <amxmodx>#include <hamsandwich> #define NODAMAGE_TIME 10.0 new bool:g_bDamage = true; public plugin_init(){    register_event("HLTV", "OnHLTV", "a", "1=0", "2=0");     RegisterHam(Ham_TakeDamage, "player", "OnTakeDamage");} public OnHLTV(){    g_bDamage = false;     remove_task(1);    set_task(NODAMAGE_TIME, "AllowDamage", 1);} public OnTakeDamage(iVictim, iInflictor, iAttacker)    return (!g_bDamage && iAttacker && iAttacker != iVictim) ? HAM_SUPERCEDE : HAM_IGNORED; public AllowDamage()    g_bDamage = true;
Image ← RIP best userbar
DISKUSIJA: KIETAS PLUGIN'O UŽSAKOVAS
Privačios pagalbos neteikiu!

bussinessman
Ar jis surinks 50 žinučių?

Post by bussinessman »

Dėkui už pagalbą. Dar du klausimai:

1. Kaip padaryti, kad paėmus ginklą nuo žemės jis pasiimtų bet tuo pačių ir liktų, ta prasme nesibaigtų, tokiuose mapuose kaip fy_iceworld ir t.t.

2. Ar įmanoma kažkaip sunaikint ginką? Neišdropint, bet sunaikint.

Post Reply