Windows 8 ?
Re: Windows 8 ?
Pas mane neisirase winampo bass boosteris, o as prie jo taip pripratau, kad teko irgi prie win7 grizti 

bandei compability mode, run as administrator, manual extract ?newb wrote:Pas mane neisirase winampo bass boosteris, o as prie jo taip pripratau, kad teko irgi prie win7 grizti
Nu da. Insjunk eq i vsionewb wrote:Pas mane neisirase winampo bass boosteris, o as prie jo taip pripratau, kad teko irgi prie win7 grizti
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Čia panašiai kaip su Dell IDT audio draiveriais. Windows 8 tipo jų nebereikia, o ten visa sound valdymo panelė su viena funkcija, kuri labai pagerina muzikos skambėjimą per loptopo kolonėles. Tai kad gauti tą efektą, tenka rašyti šiuos draiverius, o dėl to kartais buginasi OS (tikriausiai) su išoriniais garso įrenginiais.newb wrote:Pas mane neisirase winampo bass boosteris, o as prie jo taip pripratau, kad teko irgi prie win7 grizti
Na bet ir su windows 7 problemos vienos būdavo, tai ...
Būna kartais norisi linux įsirašyti.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Pamirsau apie tai... Bet jau per veluTetusis wrote:bandei compability mode, run as administrator, manual extract ?newb wrote:Pas mane neisirase winampo bass boosteris, o as prie jo taip pripratau, kad teko irgi prie win7 grizti