Windows 8 ?

Kalbos apie viską kas nesusiję su kitais forumais.
newb
Pluginų patvirtintojas

Windows 8 ?

Post by newb »

Sveiki, gal galit patart koki geriau win8 instalint is situ:
Windows 8 (x64)
Windows 8 N (x64)
Windows 8 Pro (x64)
Windows 8 Pro N (x64)
Windows 8 Pro VL (x64)
Windows 8 Pro N VL (x64)
Windows 8 Enterprise (x64)
Windows 8 Enterprise N (x64)
Windows 8 Pro with Media Center (x64)

Nes kazkaip paskaiciau ir tai, kad ten neturi media playerio ar dar ko, man nieko nesako :D

morka
Gana aktyvus vartotojas

Re: Windows 8 ?

Post by morka »

(N) - N leidimus gali naudoti Europos ekonominės erdvės valstybių, Kroatijos ir Šveicarijos klientai. N leidimai suteikia galimybę pasirinkti norimą medijos leistuvą ir programinę įrangą, reikalingą CD ir DVD diskams bei kitiems skaitmeninės medijos failams tvarkyti ir leisti.

(VL) Licencija skirtos imonems, , kurioje yra daugiau nei 5 kompiuteriai, yra įsigyti Microsoft bendrojo licencijavimo programą, t.y. Microsoft Volume Licencing. Šiuo atveju mokama tik už programinės įrangos licenciją.

Image
Image

newb
Pluginų patvirtintojas

Post by newb »

Na del N ir VL supratau. O vat tarp Pro ir paprasto ar realiai yra skirtumas is naudojamu dalyku ir ar pro veiks leciau del situ papildomu navarotu ? Ir dar kazkada buvau uzinstalines kazkokia versija, jau neatsimenu, ir nebuvo video/picture thumbnail previewu, tai kokia instalint, kad butu ?

morka
Gana aktyvus vartotojas

Post by morka »

Greitis bus toks pats, skirtumas tik funkcijose ir kainose. Populiariausias ir lengviausiai genuine nuimamas windows 8 pro versijoi.

Dabar bandysiu diegti http://www.linkomanija.net/details?2317 ... GLISH_MSDN
en_windows_8_pro_vl_x86_dvd_917830
Siaip reikejo nusipirkti dar kai buvo papigiai windows 8 o dabar 200 :D
Image

Tetusis

Post by Tetusis »

kropto wrote:Greitis bus toks pats, skirtumas tik funkcijose ir kainose. Populiariausias ir lengviausiai genuine nuimamas windows 8 pro versijoi.

Dabar bandysiu diegti http://www.linkomanija.net/details?2317 ... GLISH_MSDN
en_windows_8_pro_vl_x86_dvd_917830
Siaip reikejo nusipirkti dar kai buvo papigiai windows 8 o dabar 200 :D

kokia dar linkomanija, jie vagys + senus uploadina kaip ir torrent.lt, bitmanija, siuskis is tpb, proffesional siuskis, enterprise funkciju nesinaudosi, o mediacenter daugiau htpc, tabletams

http://thepiratebay.se/torrent/8061344/ ... _Included]

aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius

Post by aaarnas »

Pas mane Windows 8 Pro. Nenaudoju Media Player, bet atrodo šiokia tokia integracija yra.
O taip tai, nemanau, kad ten labai išnaudosi tas savybes dėl ko tos OS skiriasi.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

morka
Gana aktyvus vartotojas

Post by morka »

Atejo update nuduso win 8 mirga ekranas ir klaviatura daugiau nieko nevyksta. Nera laiko knistis gryztu prie senesniu :D
Image

Tetusis

Post by Tetusis »

kropto wrote:Atejo update nuduso win 8 mirga ekranas ir klaviatura daugiau nieko nevyksta. Nera laiko knistis gryztu prie senesniu :D
atsinaujink driverius, pas mane ant workstation 2005 metu viskas puikiai veikia jau 4menesius nuo final

morka
Gana aktyvus vartotojas

Post by morka »

Tetusis wrote:
kropto wrote:Atejo update nuduso win 8 mirga ekranas ir klaviatura daugiau nieko nevyksta. Nera laiko knistis gryztu prie senesniu :D
atsinaujink driverius, pas mane ant workstation 2005 metu viskas puikiai veikia jau 4menesius nuo final
Naujai gi diegiaus win 8, draiveriai is gamintoju puslapiu, viskas veike iki ms update.
Image

aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius

Post by aaarnas »

Na man atsinaujino ir viskas lyg ok. O Dell draiveriai dar labiau sušikti nei pas tave turbūt.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

Post Reply