Ar verta įsirašyti Windows 8?

Kalbos apie viską kas nesusiję su kitais forumais.
newb
Pluginų patvirtintojas

Re: Ar verta įsirašyti Windows 8?

Post by newb »

beast wrote:O man XP geriausi. Taip ir nepripratau prie laptope esančio w7. Nervuoja jie mane ir viskas. Tai apie w8 net negalvoju...
Nesuprantu tu zmoniu, kurie sako XP geriausi.............

MPD
Gana aktyvus vartotojas

Post by MPD »

Aš naudoju XP, bet tikrai mielu noru tuos 7 įsirašyčiau, bet esu tinginys ir nenoriu legalių windows nelegaliais pakeisti
Image

beast
AMX Mod X ekspertai

Post by beast »

newb wrote:
beast wrote:O man XP geriausi. Taip ir nepripratau prie laptope esančio w7. Nervuoja jie mane ir viskas. Tai apie w8 net negalvoju...
Kad man w7 visiškai nieko naudingo nesuteikia. Todėl man XP geriausi. Per daug pripratęs turbūt.

Tetusis

Post by Tetusis »

beast wrote:
newb wrote:
Kad man w7 visiškai nieko naudingo nesuteikia. Todėl man XP geriausi. Per daug pripratęs turbūt.
as irgi toks buvau, pakol neperejau prie 8, neskaitant interface minusu ir tai, kad uztrunka laiko susikonfiguruoti kaip juos nori t.y isjungti nereikalingus procesus, susitvarkyti uac ir kita, taip pat ram'u daugiau jie naudoja, tikrai nebegrysiu prie xp, o vista ar 7 t.y tiesiog fail, as manau, kad 8 yra tarpinis variantas, po metu ar netgi anksciau 9 pasirodys, nes rinka nera vien i tablet orientuota, tikiuosi isvysti dar kazka ispudingesnio, nors aisku reiki palaukti windows 8 service pack'u, noreciau, kad sugrystu senasis startas ir butu galimybe isjungti metro start meniu, o visa kita puiku, su soniniu interface tarp kitko dar patogiau valdyti negu senesnese windows versijose. :), perejau prie 8 aisku pagrinde del javascript ir hdd optimizaciju, viliojo ir dx11, visgi kam man high end dx 11 gpu, kurio pilnai neisnaudoju, taip pat labai stipriai jauciasi cpu ir viso kito optimizavimas, programos uzsikrauna greiciau, ypac ant bf3 pajauciau 20-30fps skirtuma lyginant su 7, pries tai mano i7 3930k naudojo apie 10-20%, dabar apie 40-50% ir jauciausi tikrai skirtumas, taip pat su gpu, maziau cia aiskinsiu, patys isirasykit ir isbandykit, nieko neprarasit :), o jeigu labai patiks ir nusipirkit, nera jie brangus (:

Tomax
Gana aktyvus vartotojas

Post by Tomax »

Nežinau kodėl tu peiki tuos Win7, nematau nieko juose blogo :) Taipogi draugas įsirašė Win8 ne per seniausiai, taigi kol kas nusprendžiau likti prie septintuko, nes nelabai man ten patinka visas išdėstymas ir panašiai
Image

aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius

Post by aaarnas »

Nemanau, kad MS išims metro, ar padarys išjungiamą, nes jie sukūrė windows store, tai nori kad ji būtų naudojama. Be to, bando pripratinti prie metro stiliaus.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

morka
Gana aktyvus vartotojas

Post by morka »

Windows 7 fail? Tai kad win8 is win7 seimos kiles.Windows 8 jie taike prie savo plansetes surface, ju vizija tokia jog staliniai pc bus paprasciausiai nepopuliarus.
Image

Tetusis

Post by Tetusis »

kropto wrote:Windows 7 fail? Tai kad win8 is win7 seimos kiles.Windows 8 jie taike prie savo plansetes surface, ju vizija tokia jog staliniai pc bus paprasciausiai nepopuliarus.
pasikapstyk giliau, kas i juos ideta ir kas panaikinta...

-- 2012 Gru 03 19:30 --
aaarnas wrote:Nemanau, kad MS išims metro, ar padarys išjungiamą, nes jie sukūrė windows store, tai nori kad ji būtų naudojama. Be to, bando pripratinti prie metro stiliaus.
++

aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius

Post by aaarnas »

Tetusis wrote:++
Image
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

morka
Gana aktyvus vartotojas

Post by morka »

Tetusis wrote: pasikapstyk giliau, kas i juos ideta ir kas panaikinta...
Nesikapstysiu po siukslyna
Image

Post Reply