Nesuprantu tu zmoniu, kurie sako XP geriausi.............beast wrote:O man XP geriausi. Taip ir nepripratau prie laptope esančio w7. Nervuoja jie mane ir viskas. Tai apie w8 net negalvoju...
Ar verta įsirašyti Windows 8?
Re: Ar verta įsirašyti Windows 8?
Aš naudoju XP, bet tikrai mielu noru tuos 7 įsirašyčiau, bet esu tinginys ir nenoriu legalių windows nelegaliais pakeisti

Kad man w7 visiškai nieko naudingo nesuteikia. Todėl man XP geriausi. Per daug pripratęs turbūt.newb wrote:Nesuprantu tu zmoniu, kurie sako XP geriausi.............beast wrote:O man XP geriausi. Taip ir nepripratau prie laptope esančio w7. Nervuoja jie mane ir viskas. Tai apie w8 net negalvoju...
as irgi toks buvau, pakol neperejau prie 8, neskaitant interface minusu ir tai, kad uztrunka laiko susikonfiguruoti kaip juos nori t.y isjungti nereikalingus procesus, susitvarkyti uac ir kita, taip pat ram'u daugiau jie naudoja, tikrai nebegrysiu prie xp, o vista ar 7 t.y tiesiog fail, as manau, kad 8 yra tarpinis variantas, po metu ar netgi anksciau 9 pasirodys, nes rinka nera vien i tablet orientuota, tikiuosi isvysti dar kazka ispudingesnio, nors aisku reiki palaukti windows 8 service pack'u, noreciau, kad sugrystu senasis startas ir butu galimybe isjungti metro start meniu, o visa kita puiku, su soniniu interface tarp kitko dar patogiau valdyti negu senesnese windows versijose.beast wrote:Kad man w7 visiškai nieko naudingo nesuteikia. Todėl man XP geriausi. Per daug pripratęs turbūt.newb wrote:Nesuprantu tu zmoniu, kurie sako XP geriausi.............beast wrote:O man XP geriausi. Taip ir nepripratau prie laptope esančio w7. Nervuoja jie mane ir viskas. Tai apie w8 net negalvoju...

-
- Gana aktyvus vartotojas
Nežinau kodėl tu peiki tuos Win7, nematau nieko juose blogo
Taipogi draugas įsirašė Win8 ne per seniausiai, taigi kol kas nusprendžiau likti prie septintuko, nes nelabai man ten patinka visas išdėstymas ir panašiai

- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Nemanau, kad MS išims metro, ar padarys išjungiamą, nes jie sukūrė windows store, tai nori kad ji būtų naudojama. Be to, bando pripratinti prie metro stiliaus.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Windows 7 fail? Tai kad win8 is win7 seimos kiles.Windows 8 jie taike prie savo plansetes surface, ju vizija tokia jog staliniai pc bus paprasciausiai nepopuliarus.
pasikapstyk giliau, kas i juos ideta ir kas panaikinta...kropto wrote:Windows 7 fail? Tai kad win8 is win7 seimos kiles.Windows 8 jie taike prie savo plansetes surface, ju vizija tokia jog staliniai pc bus paprasciausiai nepopuliarus.
-- 2012 Gru 03 19:30 --
++aaarnas wrote:Nemanau, kad MS išims metro, ar padarys išjungiamą, nes jie sukūrė windows store, tai nori kad ji būtų naudojama. Be to, bando pripratinti prie metro stiliaus.
Nesikapstysiu po siukslynaTetusis wrote: pasikapstyk giliau, kas i juos ideta ir kas panaikinta...