Dėl nick kaip prisijungiu į serverį
Dėl nick kaip prisijungiu į serverį
Sveiki, kodėl kaip prisijungiu į savo serverį man pakeičia nick į No Swear nors config.cfg mano cstrikes folderyje viskas okey rodo mano nick. O kaip įeinu į kitus taip nėra pluginų nėra jokių.
- psychical
- Viršininkas
Re: Dėl nick kaip prisijungiu į serverį
No Swear dazniausiai buna ant tu anti reklaminiu pluginu, beto as labai abejoju ar nera pas tavbe pluginu JOKIU!...
taip, yra antireklama kaip man tai susitvarkyti?
taip pat kaip šį dalyką sutvarkyti http://www.part.lt/img/d948fa80528fb064 ... 2c0862.bmp
taip pat kaip šį dalyką sutvarkyti http://www.part.lt/img/d948fa80528fb064 ... 2c0862.bmp
- psychical
- Viršininkas
Isimk kazka, kas yra tavo nike, ko negalima rasyti i chat'a...
P.S. Vipmenu tai pries tas r ar d sudek \r ar \d ber pries nowmalu zodi \w
P.S. Vipmenu tai pries tas r ar d sudek \r ar \d ber pries nowmalu zodi \w
Pažiūrėsiu
kad atrodo yra, jei kas blogai gal gali sutvarkyti kodą? noriu, kad skliausteliuose rodytu raudonai. Ačiū 
Code: Select all
new menu = menu_create( "\rVIP pasirinkimas. \wv\r0\w.\r3 \wstable", "menu" ); if ( !equipment_mode[ id ] && get_pcvar_num( p_Equipment ) ) { menu_additem( menu, "Iranga \y(Visa iranga)", "1", 0 ); } else if ( equipment_mode[ id ] ) { menu_additem( menu, "\dIranga \r* \y(Visi iranga)", "1", 0 ); } else if ( !get_pcvar_num( p_Equipment ) ) { menu_additem( menu, "\dIranga (\rdissabled\d)", "1", 0 ); } if ( !money_mode[ id ] && get_pcvar_num( p_Money ) ) { menu_additem( menu, "Extra Pinigai \y(+2500 doleriai)", "2", 0 ); } else if ( money_mode[ id ] ) { menu_additem( menu, "\dExtra Pinigai \r* \y(+2.500 doleriai)", "2", 0 ); } else if ( !get_pcvar_num( p_Money ) ) { menu_additem( menu, "\dExtra Pinigai (\rdissabled\d)", "2", 0 ); } if ( !critical_mode[ id ] && get_pcvar_num( p_Critical ) ) { menu_additem( menu, "Kritine zala \y(Galimybe daryti kritine zala 5%)", "3", 0 ); } else if ( critical_mode[ id ] ) { menu_additem( menu, "\dKritine zala \r* \y(Galimybe daryti kritine zala 15%)", "3", 0 ); } else if ( !get_pcvar_num( p_Critical ) ) { menu_additem( menu, "\dKritine zala (\rdissabled\d)", "3", 0 ); } if ( !soldier_mode[ id ] && get_pcvar_num( p_Soldier ) ) { menu_additem( menu, "Kareivis \y(150AP ir +5HP uz kekviena nuzudyma)", "4", 0 ); } else if ( soldier_mode[ id ] ) { menu_additem( menu, "\dKareivis \r* \y((150AP ir +5HP uz kekviena nuzudyma)", "4", 0 ); } else if ( !get_pcvar_num( p_Soldier ) ) { menu_additem( menu, "\dKareivis (\rdissabled\d)", "4", 0 ); } if ( !heavy_mode[ id ] && get_pcvar_num( p_Heavy ) ) { menu_additem( menu, "Sunkus \y(250AP and immunity for Head Shot)", "5", 0 ); } else if ( heavy_mode[ id ] ) { menu_additem( menu, "\dSunkus \r* \y(250AP and immunity for Head Shot)", "5", 0 ); } else if ( !get_pcvar_num( p_Heavy ) ) { menu_additem( menu, "\dSunkus (\risjungta\d)", "5", 0 ); } if ( !medic_mode[ id ] && get_pcvar_num( p_Medic ) ) { menu_additem( menu, "Vaistinele \y(HP atgaivinimas kaip laikai peili rankose)", "6", 0 ); } else if ( medic_mode[ id ] ) { menu_additem( menu, "\Vaistinele \r* \y(HP atgaivinimas kaip laikai peili rankose)", "6", 0 ); } else if ( !get_pcvar_num( p_Medic ) ) { menu_additem( menu, "\dVaistinele (\rdissabled\d)", "6", 0 ); } menu_additem( menu, "\rIsjungti visas esancias funkcijas", "7", 0 );

- psychical
- Viršininkas
O visa plugin nenori duot? Nes man rodos ne tik cia klaidos yra, nors kiek zinau vipmenu ne tu kurei?