Dėl sknu
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: Dėl sknu
butent koki skina zaidejo ginklu ir taip toliau taip toliau tai koki ?:)Sliekas wrote:Kaip į serva įkelti skina? Nes kai įkėliu tai tas skinas būna palei kojas...
Ginklu, aš jau žinau kame bėda, bet nežinau kaip ja ištaisyti žodžiu kai įkeliu skina jis veikia viskas ok, bet kiti žaidėjai ta skina mato ant kojų.... Esmė tame kad čia su p_skinas reik kažką reik daryti, bet nežinau ką...laimiukas3 wrote:butent koki skina zaidejo ginklu ir taip toliau taip toliau tai koki ?:)Sliekas wrote:Kaip į serva įkelti skina? Nes kai įkėliu tai tas skinas būna palei kojas...
- laimiukas3
- Moderatorius
koki plugina naudoji keisti skinams ?Sliekas wrote:Ginklu, aš jau žinau kame bėda, bet nežinau kaip ja ištaisyti žodžiu kai įkeliu skina jis veikia viskas ok, bet kiti žaidėjai ta skina mato ant kojų.... Esmė tame kad čia su p_skinas reik kažką reik daryti, bet nežinau ką...laimiukas3 wrote:butent koki skina zaidejo ginklu ir taip toliau taip toliau tai koki ?:)Sliekas wrote:Kaip į serva įkelti skina? Nes kai įkėliu tai tas skinas būna palei kojas...
w man rodos ant zemes
p ka mato kiti zaidejai
v ka matai tu
koki plugina naudoji keisti skinams ?
w man rodos ant zemes
p ka mato kiti zaidejai
v ka matai tu
Naudoju cs:go mod, ta žinau, o dabar tu man pasakyk kaip iš to v pakeisti į p, nes kai pakeičiu pavadinimą, tuomet kiti žaidėjai ta skina mato prie kojų:D
- laimiukas3
- Moderatorius
tai nepakeisi taip lengvai tau reikia p modelio patarciau susirasti csgo mod serveriu per gametracker.com irases raktinius zodzius pasijungineti i juos tau bus atsiusti skinai ir pasirinksi is ju kokiu geruSliekas wrote:koki plugina naudoji keisti skinams ?
w man rodos ant zemes
p ka mato kiti zaidejai
v ka matai tu
Naudoju cs:go mod, ta žinau, o dabar tu man pasakyk kaip iš to v pakeisti į p, nes kai pakeičiu pavadinimą, tuomet kiti žaidėjai ta skina mato prie kojų:D

- v1rus
- Gana aktyvus vartotojas
Sliekas wrote:koki plugina naudoji keisti skinams ?
w man rodos ant zemes
p ka mato kiti zaidejai
v ka matai tu
Atsiprasau nesusilaikiau

Nepakeisi tokiu budu. Bet aciu kad pralinksminai vakara

CS.PRIEALAUS.LT užsidarėm
GAMEBANANA.LT užsidarėm
CounterLAND.LT užsidarėm
HLTV.LT užsidarėm
MIXMAKER
Jau atvyksta..
GAMEBANANA.LT užsidarėm
CounterLAND.LT užsidarėm
HLTV.LT užsidarėm
MIXMAKER
Jau atvyksta..
:
Jei tik atejai pafrepostinti tai gali jau nyktiAtsiprasau nesusilaikiau![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nepakeisi tokiu budu. Bet aciu kad pralinksminai vakara![]()
![]()
![]()
![]()
- v1rus
- Gana aktyvus vartotojas
"Nepakeisi tokiu budu. Bet aciu kad pralinksminai vakara"Sliekas wrote::Jei tik atejai pafrepostinti tai gali jau nyktiAtsiprasau nesusilaikiau![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nepakeisi tokiu budu. Bet aciu kad pralinksminai vakara![]()
![]()
![]()
![]()
Siuo savo komentaru tik tu dabar paprifostinai, o as atsakiau. Tai "nyk"

CS.PRIEALAUS.LT užsidarėm
GAMEBANANA.LT užsidarėm
CounterLAND.LT užsidarėm
HLTV.LT užsidarėm
MIXMAKER
Jau atvyksta..
GAMEBANANA.LT užsidarėm
CounterLAND.LT užsidarėm
HLTV.LT užsidarėm
MIXMAKER
Jau atvyksta..
Tu rimtai dauztas ar tau smegenis spaudzia lasiniai? As pats zinau kad tokiu budu nepakeisi, tai nx man tu ta rasai? Jei neturi ka rasyt tai ir nerasyk o jei nori parodyti kad moki bet nepadesi del per mazo intelekto kiekio tai nueik 5 metrus i prieki ir dek galva i grindis"Nepakeisi tokiu budu. Bet aciu kad pralinksminai vakara"
Siuo savo komentaru tik tu dabar paprifostinai, o as atsakiau. Tai "nyk"![]()