Man toks susidomėjimas kilo - kiek iš tų sukurtų cs projektų lieka gyvuoti?
Pastoviai matau raklamuojamus vis naujus projektus, o realiai ir nežinau nė kiek iš jų išlieka, o kiek vos ne pačią pirmą savaitę dingsta. Peržiūrėjau porą gan senai parašytų reklamų ir jų nemažai jau nebėra.
Gal kas daug maž numanote procentaliai. Ir šiaip padiskutuokite tokiu klausimu, jei yra čia ką diskutuoti.
Serverių projektai
Re: Serverių projektai
Tie, kuria atsidaro su .lt dažniausiai ištempia mėnesį, du, retais atvejais gyvuoja ilgai. Atsidaro su nemokama galūnę - gyvuoja mėnesį max, išimtys - 3%MPD wrote:Man toks susidomėjimas kilo - kiek iš tų sukurtų cs projektų lieka gyvuoti?
Pastoviai matau raklamuojamus vis naujus projektus, o realiai ir nežinau nė kiek iš jų išlieka, o kiek vos ne pačią pirmą savaitę dingsta. Peržiūrėjau porą gan senai parašytų reklamų ir jų nemažai jau nebėra.
Gal kas daug maž numanote procentaliai. Ir šiaip padiskutuokite tokiu klausimu, jei yra čia ką diskutuoti.
-
- Gana aktyvus vartotojas
Re: Serverių projektai
mano nuomone tai yra neblogas toks uzsidegimas kazka daryt kai turi kisenei apie 50lt. Nusiperki hostinga tinklapiui, nusiperki vps`a, ir pradedi daryt su dideliu uzsidegimu, galvoji kad cia ispopuliaresiu per menesi ir bus ledas! turesiu dahuja pinigu ir plesiu viska, padarysiu vaikams sudinus serverius, kainas uzkelsiu visi pirks ir as busiu turtingas! bet realybe nera tokia, kadangi dabar labai sunku zaidejus pritraukt, tai gaunasi taip: susikuria viska, pastovi maximum 1 savaite nemato nieko gero is to projekto, palieka likimo valiai kol pasibaiks viskas, arba yra ir tokiu kurie bando dar tokius prastumtMPD wrote:Man toks susidomėjimas kilo - kiek iš tų sukurtų cs projektų lieka gyvuoti?

Kokybiški VPS serveriai su 50% nuolaida - DATANET.LT
Pigiausi, kokybiškiausi minecraft serveriai Lietuvoje - MINEHOST.LT