Kaip aš suprantu gg cs 1,6
-
- Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių
Kaip aš suprantu gg cs 1,6
Tai gi jau idomiausi dalykai eina , vis tie chetai kuriami ir kuriami STEAMiD keitimas jau ikurtas tai zmoniu visuose serveriose mazeja nes keicia i vienuodus ipus adminu ir panašiai. Po kol kas fixo nėra , ir nebus mano manymu. Teks visiems pereiti prie STEAM serveriu bet , daugiau žmoniu losia ant cracko kaip gi tie zmones pereis iskarto ant steamo? niekaip manau ne už kalnu cso pabaiga.
Re: Kaip aš suprantu gg cs 1,6
Ne cso pabaiga o nonu pabaiga. ;) Geruose serveriuose visada bus legalių žaidėjų.
-
Idomu kaip nonai pirks steamus , kurie net nezino kas tai yra.
yra tie fixai, tik reik mokėt googlint. pamėgink į laikiux nueit su tuo changeriu, pamatysi rezultatą.
Padėjau? +rep
-
laikiuxe jau buvau ir bugai ++ xp veikia ir steam changeris veikia viskas veikia ten ten isvis fixu nera. Nuo steamid changerio nera fixu ir nebus po kol kas..
Senosios versijos fix turiu. Nauja neimanoma uzfixinti. 99% duodu fixo nera.
Senosios versijos fix turiu. Nauja neimanoma uzfixinti. 99% duodu fixo nera.
Tokia realybe, o kalbant apie steama ten irgi ne pyragai kitaip tariant aukstesne kartele - steam id spooferiai, galima keisti handshake duomenu paketus skirtus serveriui taip keiciant id, taipogi ipbanu imanoma isvengti vpn'ais, cheatu gausa didziule, tas pats antiss kurio steamas neaptinka jau 3 metus, tuos pacius senus cheatus galima atgaivinti su md5 changeriu, aisku norint visko daugiau tektu paciam prikisti rankas prie kurimo, aisku ketinat siek tiek papurtyti pinigine galima organneri isigyti ir yra begales kitu paid hacks.
O zaideju ir mazes, kadangi parazitai dauginasi labai greitai dauguma is kitu perima tuos pacius metodus, maza dalis stengiasi atrasti nauju.
Isitvirtinti steam rinkoje yra begalo sunku, turi kazkuo sudominti ta labai maza zaideju dali, ikurti bendruomene, begales darbo, bet visalaika atsiperka.
Beto napas-chemodan ir artha susitepe esate, tad nemanau, kad is tikro jums tai aktualu, arba gal pagaliau praregejote?
O zaideju ir mazes, kadangi parazitai dauginasi labai greitai dauguma is kitu perima tuos pacius metodus, maza dalis stengiasi atrasti nauju.
Isitvirtinti steam rinkoje yra begalo sunku, turi kazkuo sudominti ta labai maza zaideju dali, ikurti bendruomene, begales darbo, bet visalaika atsiperka.
Beto napas-chemodan ir artha susitepe esate, tad nemanau, kad is tikro jums tai aktualu, arba gal pagaliau praregejote?
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild