antishitware
-
- Gana aktyvus vartotojas
antishitware
Šiandien pasijaučiau nesaugus pats savam kompiuterį, kadangi kažkas į jį buvo įsilaužęs, ar paprasčiau sakant, tiesiog prisijungęs. Atėjęs prie PC, pamačiau, kad iš niekur įjungta kamera, kažkas prisijungė prie google, paskui prie FB paskyros (kadangi mano pasidaryta, jog įsimintų slaptažodžius), tada staigiai išjungiau kompiuterį, po kiek laiko vėl įjungiau ir pasikeičiau visus slaptažodžius. Dabar reikia, kokios nors AV ar kokio kito mėšlo, kas draustų tokius įsibrovimus, ar bent jau aš apie juos sužinočiau ar panašiai
Re: antishitware
firewall įsijunk bent jau ;]
-
FW visada įjungta, taip pat turiu ir windows defenderį. Win 8.1 OS. Pasiūlykit padorių AVV1LKAS wrote:firewall įsijunk bent jau ;]
Last edited by Tomax on 2014 Apr 04 17:16, edited 1 time in total.
Kokią šiuo metu antivirusinę naudoji?
1. Patikrink ar tikrai įjungta "Windows Firewall".
2. Atsisiųsk naujausią "Malwarebytes Anti-Malware" versiją ir atlik visus skenavimus. Įjunk apsaugas.
3. Atsisiųsk šitą programėlę ir praskenuok.
1. Patikrink ar tikrai įjungta "Windows Firewall".
2. Atsisiųsk naujausią "Malwarebytes Anti-Malware" versiją ir atlik visus skenavimus. Įjunk apsaugas.
3. Atsisiųsk šitą programėlę ir praskenuok.
-
.
-- 2014 Bal 04 17:24 --
Tai vat, rado kažkokį tai šuduką, kurį ir aš spėjau pastebėt, tik dabar galvoju, ar jis kartu su 8.1 nebuvo, kai įsirašiau, kad būtų nuckrackinti windows
-- 2014 Bal 04 17:24 --
Tai vat, rado kažkokį tai šuduką, kurį ir aš spėjau pastebėt, tik dabar galvoju, ar jis kartu su 8.1 nebuvo, kai įsirašiau, kad būtų nuckrackinti windows
stebek tinkla pirmiausiai, atsisiusk kokia programa kuri rodo veikiancius procesus naudojancius interneta, svariausias budas persirasyt windows, jei nenori, kad atsinaujintu, naudok avast+malwarebytes+trojanremover, WINDOWS FIREWALLA, DEFENDERIUS IR KITAS NESAMONES GALIT PAMIRSTI, ABSOLIUCIAI NENAUDINGAS DALYKAS TIK SIURBIANTIS RESURSUS.
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild