Sveiki nebus didelis postas ir pnš, bet labai noriu padėkoti šio tinklalapio Administracijai-Moderatoriam tikraij didelis dekui labai daug ką sužinojau apie cs windows-linux vps ir pnš nes buvau ant vps visiškai žalias, bet ir dabar toks tebeesu tik turiu tokius mažus pagrindu ir tai man tikraij padėjo ačiū labai už suteikta pagalba ir atsakant y mano užduotus pradžioje durnus klausimus
Dekokit arnui, nes tai jis uz domena sumoka bei sito projekto islaikyma ir skiria laika prieziurai goldsrc saulelydzio metu. Jei rimtai cia vos ne viesasis tualetas vieni pries iseidami sutvarko kita didesne mase leecher'iu palieka kaip ir visa sio "uzmirshto marijos krashto runkeliu visuomene" - dziaukites, kad dar is viso yra kur ateit.
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild
Nu jei žiūrint paviršutiniškai, tai SM yra AMXX ant naujesnio žaidimo variklio (kaip kad Metamod ir MM: Source). SAMP su jais sieja tik Pawn kalba ir aš abejoju ar šito forumo paskirtis yra teikt Pawn pagalbą. Aišku ne man spręst forumo paskirtį, tad važiuokit jūs į kurią norit pusę.