Sveiki,
ieškau respawn plugino kuris iškart prikeltų žaidėją vos jam įėjus į serverį. Ir kitus kartus prikelinėtų iškart ar po kelių sekundžių.
Na tiksliau surf serveriui respawn plugino.
Respawn plugino
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Respawn plugino
drabuziai moterims - rūbai moterims internetu
Re: Respawn plugino
V1LKAS dėkui.
DYaGesS nefreepostink, jei prašau, kad man reikia plugino, tai man nereikia paaiškinimo - pasinaudoti paieška..
P.S. V1LKAS radau dar tokį, čia ne 2in1 ? Kad nereiktu ir spawn ir respawn:
DYaGesS nefreepostink, jei prašau, kad man reikia plugino, tai man nereikia paaiškinimo - pasinaudoti paieška..
P.S. V1LKAS radau dar tokį, čia ne 2in1 ? Kad nereiktu ir spawn ir respawn:
Code: Select all
#include <amxmodx>#include <hamsandwich> #define RESPAWN_DELAY 2.0 new PlayersKiller[33];new MaxPlayers; public plugin_init(){ register_plugin("Elimination", "1.0", "hleV"); RegisterHam(Ham_Killed, "player", "PlayerKilled", 1); RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "PlayerSpawn", 1);} public plugin_cfg() MaxPlayers = get_maxplayers(); public client_disconnect(Client) PlayersKiller[Client] = 0; public PlayerKilled(Victim, Killer){ if ((Killer = read_data(1)) == (Victim = read_data(2))) return; for (new OldVictim = 1; OldVictim < MaxPlayers; OldVictim++) { if (!is_user_connected(OldVictim) || is_user_alive(OldVictim)) continue; if (PlayersKiller[OldVictim] == Killer) set_task(RESPAWN_DELAY, "Respawn", OldVictim); } PlayersKiller[Victim] = Killer;} public PlayerSpawn(Client){ if (!is_user_alive(Client)) return; PlayersKiller[Client] = 0;} public Respawn(Client){ remove_task(Client); if (!is_user_connected(Client) || is_user_alive(Client)) return; ExecuteHamB(Ham_CS_RoundRespawn, Client);}
drabuziai moterims - rūbai moterims internetu