Kaip užhookint tą veiksmą, kai pasirenki komandą? Tiek prisijungus į serverį, tiek paspaudus M raidę iššoka SELECT TEAM langas ir kaip užhookint tą veiksmą, kai tu iš to lango pasirenki T, CT arba SPEC?
#include <amxmodx> public plugin_init(){ register_event("TextMsg", "EVENT_PlayerJoinCT", "b", "2&#Game_join_ct");} public EVENT_PlayerJoinCT(id){ // your code here}
Iš tikrųjų tai man reikia tik užhookint, kai einama į CT komandą. Aš ne užblokuot noriu, o dėk tikrinimus ar yra laisvų vietų CT komandoje, jei yra - leisti įeiti, jei nėra įkelti į T. Bet visokių ten tų būdų prisiskaičiau kaip užhookint komandos pasirinkimą, tai nežinau kurį naudot.
Last edited by GhostMan on 2013 Sep 07 14:47, edited 3 times in total.
public Block_ChooseTeam(id){ new Players[32], Num get_players(Players, Num, "e", "TERRORIST") if (Num > 10) // pvz tik, jei terroristų bus daugiau nei 10 - blokuos. O kitu atveju rodys motd. { return PLUGIN_HANDLED }}
Kaip dabar būtų, jei pasikeičia žemėlapis ir prisijungia į serverį 10 žaidėjų (visi unasigned). Visi tie žaidėjai mato TEAM SELECT menu. CT komandos limitas 5 žaidėjai. Tai dabar tie visi 10 žaidėjų galės įeiti į CT ar šeštam žaidėjui nebeleis eiti į CT?
public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_event("TeamInfo", "team_change", "a")} public team_change() { // Žaidėjas keicia/renkasi komandą new id = read_data(1) new team[20] read_data(2, team, charsmax(team)) // team: // CT // TERRORIST // SPECTATOR // UNASIGNED}
O kaip galima ne su cs_set_user_team permest žaidėją į kitą komandą?
Man kažkaip buginasi šita komanda. Kartais ne'respawn'ina žaidėjų, padarius reconnect visus žaidėjus rodo jog jie yra "spec" komandoje ir pnš.