Pagalbos del cs.

Forumas skirtas spręsti problemas iškilusias su CS 1.6 serveriais.
Post Reply
Afera
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Pagalbos del cs.

Post by Afera »

Sveiki taigi mačiau toki dalyka serveryje ir norėčiau pas save padaryt, bet nežinau kaip, o jis nenori man sakyt :D Tai va išaiškinsiu ką aš noriu padaryt :trollface:

Sakykim vipas rašo @ Sveiki! ir kitiem kad rodytu kairei baltom raidėm: Nick[VIP]: Sveiki!, jei rašo admin @ SW kitiem rodo baltai kairei: Nick[ADMIN] SW, nu ir sakykim savininkas raso @ Von kitiem rodytu Nick[SAVININKAS]: Von

Manau supratot jei ne parašykit paaiškinsiu aiškiau :clap:

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Unkolix
Gana aktyvus vartotojas

Re: Pagalbos del cs.

Post by Unkolix »

Afera wrote:Sveiki taigi mačiau toki dalyka serveryje ir norėčiau pas save padaryt, bet nežinau kaip, o jis nenori man sakyt :D Tai va išaiškinsiu ką aš noriu padaryt :trollface:

Sakykim vipas rašo @ Sveiki! ir kitiem kad rodytu kairei baltom raidėm: Nick[VIP]: Sveiki!, jei rašo admin @ SW kitiem rodo baltai kairei: Nick[ADMIN] SW, nu ir sakykim savininkas raso @ Von kitiem rodytu Nick[SAVININKAS]: Von

Reik adminchat perdarinėt, su tam tikrais flagais, kad rašytu tuos tavo vip, admin ir savininkus.
Skype - Unkolix

Afera
Jau perkopė 10 žinučių ribą !

Re: Pagalbos del cs.

Post by Afera »

Unkolix wrote:
Afera wrote:Sveiki taigi mačiau toki dalyka serveryje ir norėčiau pas save padaryt, bet nežinau kaip, o jis nenori man sakyt :D Tai va išaiškinsiu ką aš noriu padaryt :trollface:

Reik adminchat perdarinėt, su tam tikrais flagais, kad rašytu tuos tavo vip, admin ir savininkus.
Tai va gal kartais mokat? Man labai reike prašau jei galit padarykit :/

Post Reply