Adminu sistema
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
-
- Jau po truputį tampa savu
Adminu sistema
Sveiki. Ieskau tokios admin sistemos kaip pas Laikiuxa yra. Ten tokia: kad uzai gali banint tik paprastus zaidejus, o vipu, slotu ir adminu jie banint negali. O pagr adminai galetu banint visus.
Re: Adminu sistema
omg.. Taigi uždėk slotam, vipam immunity flagą per users.ini (A) ir negalės admin jų banint..
-
- Jau po truputį tampa savu
Nu bet tada ir pagrindiniai adminai negales ju banint.
- laimiukas3
- Moderatorius
Tai čia reiktų admincmd.amxx man rodos perdaryt, paieškok internete, kažkada amxmodx.lt dar mačiau tą pluginą, kad pagr. admin kurie turi rcon flagą gali baninti žmones su immunity
- psychical
- Viršininkas
Nebuvo amxmodx'e šio plugin'o, tik buvo kalba, kad jį galima sukurti ir labai lengvai, prieš baninant žaidėją, reikia nuimti jam flag'us, ir tada užbaninti.
P.S. Turiu aš jį pasidaręs, bet dėl atitinkamų priežasčių, jo negaliu čia talpint.
P.S. Turiu aš jį pasidaręs, bet dėl atitinkamų priežasčių, jo negaliu čia talpint.