Dėl licenzijos/mokesčių.

Forumas skirtas spręsti problemas iškilusias su CS 1.6 serveriais.
Post Reply
Fly3r
Jau po truputį tampa savu

Dėl licenzijos/mokesčių.

Post by Fly3r »

Sveiki, noriu paklausti žmonių, kurie turi CS serverius.
Jeigu nori daryti biznį su CS serveriais, kokia tai yra ūkinės veiklos sritis? Ar reikia išsipirkti verslo liudijimą? Ar reikės mokėti mokesčius?

hleV
AMX Mod X ekspertai

Re: Dėl licenzijos/mokesčių.

Post by hleV »

Pagal viską tai reiktų mokėt mokesčius, bet mokesčių inspekcija kažkaip prie to nesikabina. Jeigu ką, tai galima tuos gautus pinigus užskaityt kaip paramą projektui ir tiek.
Buvo mokesčių inspekcija mane prigavę dėl plugin'ų kūrimo biznio (atseit kažkoks anonimas paskundė, jog „nesuteikiu garantijų ir nemoku mokesčių“), bet buvau nepilnametis tada, tai nežinojo ką daryt ir atstojo. Po to asociacijų su mokesčių inspekcija nebeturėjau; gal dėl to, jog nuo tada klientams pinigų pervedimo priežastį liepiu rašyt „Grąžinu“.

P.S. Nerodykit mokesčių inspekcijai mano šito pranešimo :2D:
Image ← RIP best userbar
DISKUSIJA: KIETAS PLUGIN'O UŽSAKOVAS
Privačios pagalbos neteikiu!

aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius

Re: Dėl licenzijos/mokesčių.

Post by aaarnas »

Na jei dirbi su mokėjimai.lt tarkim, tai pagal viską turi išsipirkti tą individualios veiklos liudijimą ir mokėti visus mokesčius, dokumentaciją tvarkyti ir kitą, na bet kaip sakė hleV, VMI nelabai kišasi į tai. Jei per mokejimai.lt gauni pinigus (net ir be liudijimo), tai neturėtų kabintis dėl kažko, nes viskas apmokestinta. Va jei kuri pluginus ar imi pinigus banku už kažkokią tai veiklą, tada pagal viską turi mokėti duoklę VMI, nes čia kaip jau ir biznis tavo.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

Post Reply