Efektai
Re: Efektai
Tikriausei nuo tu pluginu kur tai jau padaryta 

-
- Gana aktyvus vartotojas
newb..
, aš rirgi norėčiau tai pasimokinti 

-
Tai kas iš to, kad žiūrėsiu į ten kur padaryta. Aš norėčiau išmokti suprasti tas write_XXX() funkcijas ir paeksperimentuoti. Numesk kokį pavyzduką ar dar kažką 

ISVYKES
-
Pavyzdžiui man patinka efketas gamebox serveryje kai vipas pasiėma godmode, gauna aura ir toks garsas geras būna, bet iš kur tokį efekta gavo tai neisivaizduoju, galit patys išbandyt tą efektą nuėję į servą gaunat free vip
pažiūrėkit amxmodx.org ten daug ko galima rasti.. http://wiki.amxmodx.org/Temp_Entity_Eve ... -Life_1%29 va čia visokie message su write_byte ir panašiai..
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Atsidarai message_const.inc ir visi efektai. Toliau viskas tik nuo vaizduotės priklauso.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
-
Dėkui, Arnai, bet va tarkim
Kodėl kai kuriuose efektuose tų write_byte arba write_shor būna daugiau ir kiekvienas atlieka vis kažkokią kitą funkciją.
Code: Select all
message_begin(MSG_BROADCAST, SVC_TEMPENTITY)write_byte(TE_SPRITE)write_coord(origin[0] + random_num(-60,60))write_coord(origin[1] + random_num(-60,60))write_coord(origin[2] +128)write_short(spr_zerogxplode)write_byte(random_num(30,65))write_byte(255)message_end()
Kodėl kai kuriuose efektuose tų write_byte arba write_shor būna daugiau ir kiekvienas atlieka vis kažkokią kitą funkciją.
ISVYKES
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Dėl to, kad visi efektai yra skirtingi ir jiems reikia skirtingų parametrų.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.