Taigi, vėl aš su savo prašymu.
Reiktų plugino, kuris su tam tikra consolės komanda įjungtų meniu, kuriame būtų atsijungę žaidėjai tame žemėlapyje(Panašiai kaip amx_last;mix serveriui) Tame meniu, paspaudus ant nicko žaidėjas gautų baną 7dienom(reason:leave), per amxbanus. Ačiū.
Atsijungę žaidėjai
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
-
- Gana aktyvus vartotojas
Atsijungę žaidėjai
ISVYKES
Re: Atsijungę žaidėjai
AMXbansuose kiek atsimenu buvo tokia funkcija nebent tu atsilikes su 5.0 ^^
-
Turbūt mokykloje skaityt neišmokė? Man reikia mix servui. Turbūt supranti ką tai reiškia? Gi nebėgs mix metu užsirašinėti ip ir po mix baninti? Reikia meniu, kuris vietoje padarytų tą funkciją. Kam klausinėti ir komentuoti savas nesamones, kas yra, ko nėra, jei nepadarai tai ko prašau. Manau atsiras žmonių, kurie galės man padėti ir nerašinės bereikšmių postų.
Dėkui, nors už tiek.....

ISVYKES
Kiek atsimenu niekas is cia esanciu nedare jokiu pluginu, tik mazas dalis. Tad sansas kad tai padarys 5%, po mano sito posto gal padides iki 15%.
P.S. CSa nezaidziu jau gal 2 metus ir niekados rimtai nezaidziau, tad ne, as nezinau ka tas tavo mix reiskia.
P.S. CSa nezaidziu jau gal 2 metus ir niekados rimtai nezaidziau, tad ne, as nezinau ka tas tavo mix reiskia.
-
Nesuprantu, kam tada rašyt ir komentuot. MIX - serveris, kuriame žaidžiama 5x5, kaip cm, tik žmonės nebūna iš vieno klano. Dažnai naujokai išeina vidury žaidimo ir tai viską gadina, todėl reikia meniu, kuris parodytų paskutinius išėjusius nick ir ant jo paspaudus jis gautų baną savaitei. Amx_addban ip time reason
ISVYKES
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Kuo tau nepatinka amx_bandisconnectedmenu nesuprantu ?
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.