Kaip su nvaultu patikrinti ar yra tam tikras failas ?
nvault_get() [ Turbūt ], ir tada kaip patikrinti ar buvo toks failas ar ne ?
nvault
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: nvault
Tu nori patikrinti ar yra veikiantis nvault failas ar apskritai kažkoks tai failas ar yra ?
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
ar yra failas, nes aš jį po tam tikro laiko noriu panaikinti su nvault_prune, nes noriu patikrinti kaiką, ar geriau tikrinti nustatant true / false arba 0 ir 1 reikšmes nvault faile ?
Ir dar vienas klausimas dėl kelių parametrų, kaip gauti tam tikrus parametrus, jei nvault faile saugomi 3, ir kaip nustatyti tuos 3 skirtingus
Ir dar vienas klausimas dėl kelių parametrų, kaip gauti tam tikrus parametrus, jei nvault faile saugomi 3, ir kaip nustatyti tuos 3 skirtingus

- aaarnas
Man atrodo bus paprsčiau jei perskaitysi šitai: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=91503
Žiūrėk, turiu dar vieną klausimą, kas čia pas mane gali būti blogai ?
Pirma kartą komanda tęstiama, o antrą karta returnina, taip ir turėtų būti, bet dar turėtų po 60 sekundžių vėl leisti tęsti tą pirmą darbą, bet returnina ... lyg blogai ištrintų arba išvis neištrintų...
Code: Select all
new szKey[40]; formatex( szKey , charsmax( szKey ) , "%sSTH" , g_szAuthID[id] ); if(nvault_get( s_Vault , szKey) > 0) { return PLUGIN_HANDLED; } nvault_set( s_Vault , szKey , "1"); set_task(5.0, "checkPrune", 0, _, _, "b") public checkPrune(){ nvault_prune(s_Vault, 0, get_systime() - 60 )}
- aaarnas
nvault_prune ištrina visus elementus tarp nurodyto laiko.
Pagal šitą: nvault_prune(s_Vault, 0, get_systime() - 60 )
iš nvault trinami visi elementai kurie sukurti nuo 00:00:00 January 1, 1970 iki dabarties-60s
Tad ištrynus, tu turi tuos duomenis vėl įrašyti, kitaip tau ir returnins, nes tų duomenų ten nėra.
Pagal šitą: nvault_prune(s_Vault, 0, get_systime() - 60 )
iš nvault trinami visi elementai kurie sukurti nuo 00:00:00 January 1, 1970 iki dabarties-60s
Tad ištrynus, tu turi tuos duomenis vėl įrašyti, kitaip tau ir returnins, nes tų duomenų ten nėra.
Susitvarkiau, dėkui už paaiškinimą, bet man to ir reikėjo jog viską ištrintų
, ir aš negaunu duomenų iš failo, o man reikėjo gauti apie failą, ar jis egzistuoja ar ne