Del JbShop prasau padeti
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Del JbShop prasau padeti
Sveiki, man reikia jail break shop'o, kuriame butu jb paketai, jie automatiskai issisaugotu, bei butu parduotuve atskira mentams ir atskira terams. Buciau dekingas jai toki imestumet.
-
- Gana aktyvus vartotojas
Re: Del JbShop prasau padeti
Netinkamas.
1. Prasiau kad butu jb paketai
2. Prasiau kad butu shopas ir mentam (tik kiti pasirinkimai)
3. Nereikia jokiu kitu pribombasu kaip dienu menu.
1. Prasiau kad butu jb paketai
2. Prasiau kad butu shopas ir mentam (tik kiti pasirinkimai)
3. Nereikia jokiu kitu pribombasu kaip dienu menu.
-
Tokio niekur nerasi, pasidaryt pats gali, nesunku, tik logiskai pamastyk. Padesiu bsk.: pasiimi jbshop v3, viena pervadini i T kita i CT, ir pakeiti pora failų kad abiejų shopu nesimaisytu tie patys pavadinimai ir fsio. Toliau mastyk, kurk rodyk iniciatyva savo darbui.
srry, bet tau duoda kažkokį panašų o tu dar pretenzijas keli.. galėtum ką nors ir pats pabandyti pasigaminti..
Kaip tavo manimu aš padarysiu kad visus itemus būtų galimą pirkti tik už jb paketus, kad paketai išsisaugotų, kaip nurodyti ant šito plugino kiek man tūrėtų duoti jb paketų už kill?aurimasko wrote:srry, bet tau duoda kažkokį panašų o tu dar pretenzijas keli.. galėtum ką nors ir pats pabandyti pasigaminti..
-
Padesiu bsk.: pasiimi jbshop v3, viena pervadini i T kita i CT, ir pakeiti pora failų kad abiejų shopu nesimaisytu tie patys pavadinimai ir fsio. Toliau mastyk, kurk rodyk iniciatyva savo darbui.
jbshop v3,