neveikia sistema
neveikia sistema
Sveiki,
Žodžiu tikriausiai ne vienam man neveikia armasi mokėjimai 1.2 sms sistema
Na kiek turėjas projektų (2) laikydavau ant static.lt sistemos, ir viskas veikdavo, o armasi sistema neveikia, (t.y neužsidedap privilegijos ir neįsirašo į sąrašą tie kurie pirko.)
Gal pasakykit kas čia yra per bug'as ;), arba kažko pajungti galbūt nemoku
Žodžiu tikriausiai ne vienam man neveikia armasi mokėjimai 1.2 sms sistema
Na kiek turėjas projektų (2) laikydavau ant static.lt sistemos, ir viskas veikdavo, o armasi sistema neveikia, (t.y neužsidedap privilegijos ir neįsirašo į sąrašą tie kurie pirko.)
Gal pasakykit kas čia yra per bug'as ;), arba kažko pajungti galbūt nemoku
- psychical
- Viršininkas
Re: neveikia sistema
_ss2 ant mokejimai.lt NEBEVEIKIA... Jo tiesiog nebepriima...
tai iškur gauti veikiančią sistemą?
Manau iš multimod savininko
pofke112 wrote:Manau iš multimod savininko
bled. aš ne toks debilas, ir atvyrkščiai nei kiti didieji projektų savininkai, turiu ir proto ir smegenų,
ir dar ne ant tiek aš daunas, jog pirkčiau SMS sistemą už 50lt ar kiek ten jis nori.............................................
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Tai jei turi proto ir smegenų, tai ko pats nesusikuri? Kodėl kažkas turi dėl tavęs gaišti savo laiką?emskis wrote:pofke112 wrote:Manau iš multimod savininko
bled. aš ne toks debilas, ir atvyrkščiai nei kiti didieji projektų savininkai, turiu ir proto ir smegenų,
ir dar ne ant tiek aš daunas, jog pirkčiau SMS sistemą už 50lt ar kiek ten jis nori.............................................
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
- psychical
- Viršininkas
Nepykit bet šiaip, mano unban sistema pritaikyta 1.5 versijai, tai sunku persidaryt VIP/ADMIN???
aaarnas wrote:Tai jei turi proto ir smegenų, tai ko pats nesusikuri? Kodėl kažkas turi dėl tavęs gaišti savo laiką?emskis wrote:pofke112 wrote:Manau iš multimod savininko
na mokėčiau tai pasidaryčiau.. aišku
Atsinaujink libwebtopay biblioteką ir viskas.
tai kaip supratau, tik wbetopay atsinaujint, ir viskas :O ?