Šiame forume vartotojai gali prašyti jiems reikiamo plugino.
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Tu gal kvailas? Forumuose nedalyvauji? Kaip tik atsirastu didelė tvarka... Pvz susikuri temą cs klausimai ir rašai visus klausimus, o ne kiekvieną atskirai. Ir šiai forumas taptų aktyvesnis, o ne naujokas nesulaukia help nuslenka jo tema ir palieką forumą. Nu mano visuose lankomose forumuose yra ši funkcija. Arba blogiausiu atvėju leisti rašyt 2x postus iš eilės ir daryti postus up ir panašiai. Na vis dar laukiu zm ammo saugojimo
Pattio wrote:Tu gal kvailas? Forumuose nedalyvauji? Kaip tik atsirastu didelė tvarka... Pvz susikuri temą cs klausimai ir rašai visus klausimus, o ne kiekvieną atskirai. Ir šiai forumas taptų aktyvesnis, o ne naujokas nesulaukia help nuslenka jo tema ir palieką forumą. Nu mano visuose lankomose forumuose yra ši funkcija. Arba blogiausiu atvėju leisti rašyt 2x postus iš eilės ir daryti postus up ir panašiai. Na vis dar laukiu zm ammo saugojimo
Pats tu kvailas. Kiekvienam skirtingam klausimui turi būt atskira tema, kadangi taip daug lengviau diskutuot. Jei vienoje temoje būtų diskutuojama keliais klausimais, būtų chaosas. Kam apskritai tavo manymu skirtas temų kūrimas?
Esmė tokia ką tau nafik daryt jei sukūrei temą ir nieks nieko neparašė? Ogi nieko nors gal tas žmogus kuris žinojo atsakymą negalėjo jo parašyt, nes nepamatė temos tačiau prikėlus temą jis paraše atsakymą į tavo klausimą, nes pamatė tą temą. Juk nesąmonė. O dėl klausimų kurimo vienoj temoj čia nebūtina taip daryt tačiau man taip patogu daryt ir gaunas žymiai tvarkingiau. Ryt editinsiu šį postą ir pamatysi pavyzdį mano temos... Nukrypom nuo mano temos...
Pvz.:
» Pattio HTML klausimai 2vol «
------------------------------------------------------
1. Taigi koduojant dizainą susidūriau su tokia problema: [Atsakytas]
Ant visų rezoliucijų viskas atrodo lyg ir normaliai tačiau padarius patį mažiausią mastelį t.y 50% visa dizaino apačia po teksto nuvažiuoją į apačia. Pagal mane taip atsitinka dėl to ,kad tekstas užima vis daugiau vietos ir nustumia viską po savimi į apačią.
Na gerai dar vieną žinutę parašau ir vsio.
O kam tada yra EDIT mygtukas, toje pačioje temoje editini ir vsio. Jeigu nesulauki atsakymo reiškias nežino ir kiti , ir kvailu niekada nevadink , nes kiekviena savo nuomonė