parachute.amxx
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
parachute.amxx
Reikia parasiuto plugino kuris visiems automatiskai duotu parasiuta, bet kuris nebugina gravitacijos kaip dauguma is parasiutu.
Re: parachute.amxx
neveikia
- psychical
- Viršininkas
Code: Select all
para_free "0" - 0: no free parachute 1: free parachute for everyone
P.S. Nepykit niekas, bet man rodos su tokiais durnais klausimais jis pradejo nervuot ne mane viena... Nei pats ka mokinas, nei iesko pats, iesko sestu kurie viska padarytu uz ji...
- Pattio
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Tai aišku, kad išsikalinėja. Negali rasti tokio paprasto dalyko kaip parašiutas... Kuria temą dėl kiekvieno šūdniekio. Ir vietoj to, kad pasiieškotų minimalios pagalbos internete, parašo neveikia ir laukia kol kažkas suras tą reikiamą informaciją. Ką žinau 

Last edited by Pattio on 2012 Jan 02 00:29, edited 2 times in total.
suprantat as ta plugina turiu kompe kur jis atsiunte, bet kazkodel kai parasau prie
niekas nesikeicia, sukompilinu o viskas lieka kaip buve. Vistiek praso pinigu...
Code: Select all
para_free "1" - 0: no free parachute 1: free parachute for everyone
- Pattio
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Kadangi pats nieko negali pasiieškoti... Failus manau žinai kur reik dėti.
- Attachments
-
- Parasiutas.rar
- (78.91 KiB) Downloaded 344 times
sitas bugina gravitacija, as toki irgi buvau surades. Bet man reikia tokio parasiute kad kai pvz pas tave mazesne gravitacija tu paspaudi e paskrendi su parasiutu ir jis gravitacijos nesugadina
-
- Jau po truputį tampa savu
http://chatbox.do.am/load/0-0-0-7-20
wa for fre visiem duoda parasiuta e spaudi ir skrendi

Gal galetumėt padaryti ,kad parashutas VIPAMS būtų nemokamas ,o neprivilegijuotams žaidėjams mokamas?