Amxbans PAŽIŪRĖKIT!

Šiame forume rašomi vartotojų klausimai/problemos su kuriomis jie susidūrė kuriant pluginus.
psychical
Viršininkas

Re: Amxbans PAŽIŪRĖKIT!

Post by psychical »

Kaip ir minejau jis mysql'e uzstato "expired=1", jo neuzstacius zaidejes vis dar bus banned, jei teisingai supratau visa plugino inl faila, jei tu nori matyti ir webe kad ir expired, tai susirask faila, kuriame atvaizduojama visa tai, kadangi naudoju amxbans 5 tau padeti sitais klausimais negaliu.

Pukuotukas951
Gana aktyvus vartotojas

Post by Pukuotukas951 »

Bet man tas pats būdavo ir su amxbans 5.1 ir su amxbans GM 1.6 , gal aš kur nors ne taip ką suvedęs?

sql.cfg atrodo taip:

Code: Select all

amx_sql_host    "tinklapis.us.lt"amx_sql_user    "tinklapis_amxbans"amx_sql_pass    "amxbans DB slaptazodis"amx_sql_db      "tinklapis_amxbans"amx_sql_table   "admins"amx_sql_type    "mysql"
Tinklapį kai instalinau rašiau taip:

localhosttinklapis_amxbansamxbans DB slaptazodistinklapis_amxbansamx

ptaha525
Jau po truputį tampa savu

Post by ptaha525 »

amx_sql_host    "tinklapis.us.lt"amx_sql_user    "tinklapis_amxbans"amx_sql_pass    "amxbans DB slaptazodis"amx_sql_db      "tinklapis_amxbans"amx_sql_table   "admins"amx_sql_type    "mysql"
tau neatrodo kad cia tikrai viskas gerai jug serveris prisijungia prie amxbans
va as naudoju sita ir man viskas veikia amxbans603f2.rar http://www.zona.404.lt/ban/ban_list.php
va is cia siunciau http://www.hlxbans.net/attachments/amxbans603f2-rar.86/
o jei tau taspats buvo su amxbans 5.1 ir su amxbans GM 1.6 vadinasi kazka ne taip darai duomenu baze kurdamas mysql
Image
Image
Image
Image
Image
Image

amx_sql_host    "???"amx_sql_user "ban"amx_sql_pass "???"amx_sql_db "ban" 
Image
Image

Post Reply