Kaip suzinoti tam tikru vietu kordinates?
Kaip suzinoti tam tikru vietu kordinates?
Sveiki, kaip suzinoti tam tikru vietu kordinates, PVZ: viso de_dust2x2 ct respo kordinates. Arba surf ski 2 mapo gun room kordinates, ir taip toliau. Uz pagalba +KARMA
Re: Kaip suzinoti tam tikru vietu kordinates?
Code: Select all
#include <amxmodx>#include <engine> public plugin_init() register_clcmd("say /origin", "OnSayOrigin") public OnSayOrigin(iClient){ new Float:vecOrigin[3] entity_get_vector(iClient, EV_VEC_origin, vecOrigin) client_print(iClient, print_chat, "* Origin: %.1f, %.1f, %.1f.", vecOrigin[0], vecOrigin[1], vecOrigin[2]) return PLUGIN_HANDLED}
Čia hleV būdas. Laikas naudotis paieška.

Last edited by Vebsteris on 2011 Dec 25 19:28, edited 1 time in total.
Nereiktų tokiais atvejais nukreipt žmonių į paiešką? Įrašius „koordinates“ tuoj pat rado: http://www.amxmodx.lt/viewtopic.php?p=6410#p6410.
Dar vienas klausimas, o siuo vebsterio budu parases /orgin as suzinosiu visos patalpos kordinates, ar tik ta maza ploteli kur as stoviu, nes jaigu taip tai man bus lb daug darbo. Kadangi man reikes visos patalpos kordinaciu.
Origin - taškas, esantis tavo kūno centre. Jo koordinates ir sužinosi. Jei patalpa turi 6 sienas, tai tau reiktų bent 8 skirtingų koordinačių (iš visų kampų). 4 - jei nerūpi aukštis.
Tai tipo vebsterio budu reikia kampe atsitupt padaryt, tada kitam atsitupt padaryt?
Visų pirma čia ne jo būdas, jis tik nukopijavo mano kodą (ir ištrynė kabliataškius eilučių pabaigoje). Visų antra, aš nežinau ką tu nori padaryt, tad negaliu patart.
Noriu padaryti pavyzdziui jog kai ateini i de_dust2x2 ct respa tau neiseitu ten zudyti, tiesiog uzdetu godmode keliom sekundem, bet kad neiseitu visam respe zudyti. Cia tik pavyzdys.
Tai tikrink ar žaidėjas CT komandoje ir buy zonoje.
Bet as noriu padaryti pagal kordinates, nes nevisur darysiu kur buy zona.