Padekit padaryti respawn plugina
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Padekit padaryti respawn plugina
Man reikia kad padetumet padaryti respawn plugina, stai toki: zmogus gali rasyti /respawn viena karta i map (tai reguliuoja pagal ip kad jis nesirekonektintu ir vel to nenaudotu) ir kai paraso tai jis prisikelia is mirusiuju. Kas pades tam uzdesiu +KARMA
Kaska bandziau daryti, bet visiskai nesigavo. Tad prasau padekit
Kaska bandziau daryti, bet visiskai nesigavo. Tad prasau padekit
Re: Padekit padaryti respawn plugina
Code: Select all
#include <amxmodx>#include <hamsandwich>#include <cstrike> new Trie:Respawned; public plugin_init(){ register_clcmd("say /respawn", "OnSayRespawn"); Respawned = TrieCreate();} public OnSayRespawn(id){ if (is_user_alive(id)) { // Zaidejas gyvas, gali pridet zinute ar pns. return; } if (!(CS_TEAM_T <= cs_get_user_team(id) <= CS_TEAM_CT)) { // Zaidejas spectator'iuose, gali pridet zinute ar pns. return; } new ip[16]; get_user_ip(id, ip, charsmax(ip), 1); if (TrieKeyExists(Respawned, ip)) { // Zaidejas jau panaudojo /respawn, gali pridet zinute ar pns. return; } TrieSetCell(Respawned, ip, true); ExecuteHamB(Ham_CS_RoundRespawn, id); // Zaidejas respawn'ino, gali pridet zinute ar pns.}
Idomus dalykas

if (!(CS_TEAM_T <= cs_get_user_team(id) <= CS_TEAM_CT))

Kaip ir nieko naujo.
- rotosas
- Gana aktyvus vartotojas
Pritariu, galėtų būtinewb wrote:Idomus dalykasCode: Select all
if (!(CS_TEAM_T <= cs_get_user_team(id) <= CS_TEAM_CT))
if(cs_get_user_team(id) == CS_TEAM_SPECTATOR)

Jei padėjau, nepagailėk ir nepatingėk paspaust +KARMA.

Problema tame, kad yra dar CS_TEAM_UNASSIGNED.
- rotosas
- Gana aktyvus vartotojas
Taigi, tokiu atveju mano eilutė tinka?

Jei padėjau, nepagailėk ir nepatingėk paspaust +KARMA.

Netinka. Nors 95% atveju ji veiks gerai.
Tokiu atveju mano eilutė yra teisingesnė už tavo. Tad nemokyk mokytojo.rotosas wrote:Taigi, tokiu atveju mano eilutė tinka?