Gravity
Re: Gravity
Nu gal, bet pagal newb posta susidariau nuomonė. Bet nieko asmeniško.
Tai čia dar nieko, geri laikai atėjo sakyčiau, lietuviškas scriptingo forumas atsirado, tu pamatytum mano pirmas scriptingo dienas alliedmodders forume... ir dar dabar neblogai pa'fail'inu ;D
Savo malonumui kažka bandau sukurti, nes man tai patinka. Labiau patinka su svetaine dirbt, pamačiau kad tam sriptinge reikia turėt logikos, supratima bei kantrybės.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Tai su dizainu logikos daug nereikia, bet jei kursi web sistemą visą tai programavimo reikia vos ne daugiau. Be to TVS sistems, čia ne programavimas.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Man atrodo aš neminėjau kaip dirbu, ar su dizainu ar su TVS. Progruomoti tinklapi man rodos daug lengviau, nei vat tuos pluginus ar programas.aaarnas wrote:Tai su dizainu logikos daug nereikia, bet jei kursi web sistemą visą tai programavimo reikia vos ne daugiau. Be to TVS sistems, čia ne programavimas.
- rotosas
- Gana aktyvus vartotojas
Sveiki, man reikia Zombie Plague zombio klasei nustatyti gravity 480, o serverio default yra 800. zp_zclasses40.sma faile yra tokia eilutė:
, o paskui zombio klasė registruojama taip:
. Taigi kaip man išspręsti šią problemą? Vietoje 1.0 bandžiau rašyti 480/800, 480.0/800, 480/800.0 ir 480.0/800.0, bet nepadėjo.
P.S. Pluginą sukompiliuoja, bet meta warningą.
Code: Select all
const Float:zclass1_gravity = 1.0
Code: Select all
zp_register_zombie_class(zclass1_name, zclass1_info, zclass1_model, zclass1_clawmodel, zclass1_health, zclass1_speed, zclass1_gravity, zclass1_knockback)
P.S. Pluginą sukompiliuoja, bet meta warningą.

Jei padėjau, nepagailėk ir nepatingėk paspaust +KARMA.

Kiek atsimenu tuos gravity tai mazdaug 0.6 rasyk.
- psychical
- Viršininkas
Nueini i kalkuliatoriu, sakykim nori kad zm gravity butu 500, tai ir rasai (kalkuliatoriuje) 500/800 ir gauni atsakyma 0.625, tai ji ir irasai...