Klausimas
Re: Klausimas
Na as kaip naujokas scriptininime tai nezinau ar esu teisus. Bet manau kad jie bus reikiami. Vistiek man atrodo jie kazka daro.
na čia tiesiog manau toks žymėjimas... man asmeniškai geriau new name[32] negu new iName[32] nors skirtumo jie nesudaro.
Man irgi taip atrodo. Nes alliedmodders forume mačiau rašė sz tai s - string, o z - zero... neatsimenu koks kitas žodis.
EDIT: Katik pats prisiminiau, kad s - string, i - integer, o kitų neatsimenu. Bet dėkui už nuomones.
EDIT: Katik pats prisiminiau, kad s - string, i - integer, o kitų neatsimenu. Bet dėkui už nuomones.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hungarian_notation
Tarp kitko iName[64] žymėjimas yra neteisingas. Turėtų būt szName[64].
Tarp kitko iName[64] žymėjimas yra neteisingas. Turėtų būt szName[64].
Na buvau matęs, kažkas taip rašė iName.
Ir dėkui už linką.
Ir dėkui už linką.
Žinau, žmogus, sukūręs "new style menu" gidą taip (neteisingai) rašė, o daugelis kopijuoja tą kodą (tuo pačiu ir kintamuosius su neteisingu prefix'u).Vebsteris wrote:Na buvau matęs, kažkas taip rašė iName.
Taip, jau pats metas mokintis pačiam skriptint. Bet autorius gido new style menu Emp` teisingai parašė sz ne i.hleV wrote:Žinau, žmogus, sukūręs "new style menu" gidą taip (neteisingai) rašė, o daugelis kopijuoja tą kodą (tuo pačiu ir kintamuosius su neteisingu prefix'u).Vebsteris wrote:Na buvau matęs, kažkas taip rašė iName.
life55: case skliaustus uždaryk. Ir autoriaus plugino nekeisk. Pluginą kūrė TBagT, jis tik skaitosi kaip tavo editintas, ne kurtas.
numesk pavyzdi, zinok as visai zalias tik snd pradejau bandyt ka nors daryt :DDD