ArrayPushString,

Šiame forume rašomi vartotojų klausimai/problemos su kuriomis jie susidūrė kuriant pluginus.
Post Reply
morka
Gana aktyvus vartotojas

ArrayPushString,

Post by morka »

Yra sql uzklausa man reikia visus nickus issaugoti i array pagal id numeri laip tai padaryt?
darau:

Code: Select all

new Array:g_AdminNick g_AdminNick=ArrayCreate(33)     if(SQL_NumRows(query)) {                new qcolAuth = SQL_FieldNameToNum(query, "members_display_name")                static g_aName[33]                while (SQL_MoreResults(query))        {            SQL_ReadResult(query, qcolAuth, g_aName, 32);                        ArrayPushString(g_AdminNick, g_aName)                        SQL_NextRow(query)        }                log_amx("logas: %s", g_aName) // su siuo logu g_aName grazina tik viena nicka.    }

Viska padarius man toliau reikia padaryti tikrinima ar egzistuoja toks nick ir priskirt jam id.

Code: Select all

new index = -1    new result = 0        for (new i = 0; i < g_aNum; ++i)    {        strtolower(name)        strtolower(out[i])        if (contain(name, out[i]) != -1)        {            index = i            break        }        else if (equal(name, out[i]))        {            index = i            break        }    }
Image

aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius

Re: ArrayPushString,

Post by aaarnas »

Man atrodo tu čia kažką darai tiesiai per aplinkui.

Jei nori saugoti nikus pagal id numerį, reikia naudoti celltrie masyvus, bet jie netinka, nes negalima ieškoti id adreso pagal laikomą informaciją.

Šiaip gal geriau pasakyk ką tokio darai, nes manau paprasčiau galima. Be to kodėl netinka paprastas masyvas names[33][40] ?
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

morka
Gana aktyvus vartotojas

Re: ArrayPushString,

Post by morka »

Kad man jau nuo 100 kintamaji labai ilgai kompiliuoja. o nicku yra daug uzregistruota.

Nu man reikiauzkrauti adminus ir kad nereiktu nustatineti kintamojo dydzio kaip names[33][40] . Ziurejau pagal amxbans 6 ten irgi su array padaryta, dariau lygiai kaip ten nuo sql uzklausos.
Image

Post Reply