Universalūs sprendimai
14:25 (prieš 8 valandas)
skirta aš
Sveiki,
kai kuriuose serveriuose buvo galima pakeisti PHP versiją, bet buvo galima rinktis tik iš dviejų PHP versijų. Šiuo metu galime pakeisti PHP versiją į bet kurią nuo 5.3 iki 7.3
AMxBans Pagalbos
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: AMxBans Pagalbos
as galvojau sapnavau tai pasiklausiau seniau galima buvo bet tik is dvieju versiju.
-
- Jau po truputį tampa savu
Man tai grybauja tas FTP, Winscp bandziua ,fille zilla, buna keli pvz IPB sistema, kelia kelia, diskonektina , vel kelia, vel diskonektina, puse nesukelia, parasiau as jiem zinute, man atrodo pas juos cia problema. Neimanoma nieko ikelt, pradzioj kai pasiemiau viskas buvo gerai, dabar isvis kosmosas, beleka kelk atjungineja ftp... zodziu. Ar cia as kazkuo kaltas? 

- laimiukas3
- Moderatorius
visko gali buti us lt ne koks pasirinkimas.erniukakas wrote:Man tai grybauja tas FTP, Winscp bandziua ,fille zilla, buna keli pvz IPB sistema, kelia kelia, diskonektina , vel kelia, vel diskonektina, puse nesukelia, parasiau as jiem zinute, man atrodo pas juos cia problema. Neimanoma nieko ikelt, pradzioj kai pasiemiau viskas buvo gerai, dabar isvis kosmosas, beleka kelk atjungineja ftp... zodziu. Ar cia as kazkuo kaltas?
manau geriause isirasai i savo vps http://amxmodx.lt/viewtopic.php?f=37&t=2616 ir rami galva
Taip tiktai galetu dar prisideti DirectAdminlaimiukas3 wrote:visko gali buti us lt ne koks pasirinkimas.erniukakas wrote:Man tai grybauja tas FTP, Winscp bandziua ,fille zilla, buna keli pvz IPB sistema, kelia kelia, diskonektina , vel kelia, vel diskonektina, puse nesukelia, parasiau as jiem zinute, man atrodo pas juos cia problema. Neimanoma nieko ikelt, pradzioj kai pasiemiau viskas buvo gerai, dabar isvis kosmosas, beleka kelk atjungineja ftp... zodziu. Ar cia as kazkuo kaltas?
manau geriause isirasai i savo vps http://amxmodx.lt/viewtopic.php?f=37&t=2616 ir rami galva

PATYLĖK!!! Bent protingesnis atrodysi 

- laimiukas3
- Moderatorius
o kam tu ji panaudotum DirectAdmin ?popilas wrote:Taip tiktai galetu dar prisideti DirectAdminlaimiukas3 wrote:visko gali buti us lt ne koks pasirinkimas.erniukakas wrote:Man tai grybauja tas FTP, Winscp bandziua ,fille zilla, buna keli pvz IPB sistema, kelia kelia, diskonektina , vel kelia, vel diskonektina, puse nesukelia, parasiau as jiem zinute, man atrodo pas juos cia problema. Neimanoma nieko ikelt, pradzioj kai pasiemiau viskas buvo gerai, dabar isvis kosmosas, beleka kelk atjungineja ftp... zodziu. Ar cia as kazkuo kaltas?
- Minde
- Jau po truputį tampa savu
Sveiki , gal kažkaip galima padaryti su amxbans , kad jis nerodytu pasibaigusiu banu ir nereikėtu rankinių būdu daryti Prune DB.
- psychical
- Viršininkas
Sena temą prikėlei, bet gali pasidaryt kodą su daemon arba cronjob, kad kas kokią valandą ar 30min darytų prunedbMinde wrote:Sveiki , gal kažkaip galima padaryti su amxbans , kad jis nerodytu pasibaigusiu banu ir nereikėtu rankinių būdu daryti Prune DB.
- laimiukas3
- Moderatorius
jis turi omeni sita temaMinde wrote:Na pražiopsojau turbūt ta tema , gal nuoroda gali numesti kur ieškot ?

pamegink
Code: Select all
$mysqli->query("DELETE FROM `amx_bans` WHERE `expired` != 0");
Code: Select all
$mysqli->query("DELETE FROM `amx_bans` WHERE `ban_length` != 0 AND `ban_created` + (`ban_length` * 60) < unix_timestamp()");