Del serverio
Del serverio
Sveiki , ikeliau y root hlds_linux_7559.tar israrines. pasidare folderis "hlds". Kodel per putty neina paleisti serverio ? Rasau cd /root/hlds poto ./start ir nepasileidzia. "-bash: ./start: No such file or directory"
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: Del serverio
Bet kai rasai jau serverio kai jau y root idedi sita ./ReHLDS7.sh , taves klausia koki reikia instaliuoti ? Yra skirtumas svarus , ar be pakeitimu ir panasiai ? NEs kai svaru irasai , poto man paleisti neina. Na ir tarkim idedu Recsdm ir neatsiranda csdm.. Lieka viskas default.laimiukas3 wrote:http://www.amxmodx.lt/viewtopic.php?f=44&t=7547
- laimiukas3
- Moderatorius
Ačiū , bandysiu.laimiukas3 wrote:rinkis punkta 1.

Last edited by sm25 on 2019 Oct 15 16:10, edited 1 time in total.
- laimiukas3
- Moderatorius
parodiksm25 wrote:Ačiū , bandysiu.laimiukas3 wrote:rinkis punkta 1.viskas ok, tik kodel ikelus ReCSDM 3.6 versija , po serverio RR. viskas default?
pagal sena serverrio pamoka ,kai dar veikdavo buvau sukures viskas ok budavo veikdako kai ikeldavau pluginus admin packus ir pns.
amxx version
version
game version
meta version
meta list
amxx plugins
Visos versijos naujausios , dabar tik idiegtas serveris pagal pamoka "ReHLDS" kuri sitam puslapyje yra. Tik yra ikeltas ReCSDM y Addons aplanka ir viskas.laimiukas3 wrote:parodiksm25 wrote:Ačiū , bandysiu.laimiukas3 wrote:rinkis punkta 1.viskas ok, tik kodel ikelus ReCSDM 3.6 versija , po serverio RR. viskas default?
pagal sena serverrio pamoka ,kai dar veikdavo buvau sukures viskas ok budavo veikdako kai ikeldavau pluginus admin packus ir pns.
amxx version
version
game version
meta version
meta list
amxx plugins
- laimiukas3
- Moderatorius
as nesu extrasensas ir negaliu padeti tau nepamates
cd ReHLDS
./start