kaip padaryti kad ileistu tik steam zaidejus?
kaip padaryti kad ileistu tik steam zaidejus?
Tai va kaip padaryt kad ileistu i serveri tik steam turincius orginalia zaidimo versija zaidejus i severi ka prirasyt i serverio cfg ar ka
Re: kaip padaryti kad ileistu tik steam zaidejus?
rasant serveri reikejo rinktis tik steamfusil wrote:Tai va kaip padaryt kad ileistu i serveri tik steam turincius orginalia zaidimo versija zaidejus i severi ka prirasyt i serverio cfg ar ka
PATYLĖK!!! Bent protingesnis atrodysi 

kaip suprast pas mane gi ant hostingo serveris as kai pirkau hostinga serveris jau buvo irasytas as tik savo pluginus susidejau ir t.t.popilas wrote:rasant serveri reikejo rinktis tik steamfusil wrote:Tai va kaip padaryt kad ileistu i serveri tik steam turincius orginalia zaidimo versija zaidejus i severi ka prirasyt i serverio cfg ar ka
dabar man reikia kad tik steam zaidejus ileistu tai to ir klausiu kaip padaryt

-- 2018 Sau 15 18:07 --
susitvarkiau jau istryniau dproto ir dabar veikia leidzia tik steaminius jei kam irgi reikejo tai pasakau istrinkit dproto
fusil wrote:kaip suprast pas mane gi ant hostingo serveris as kai pirkau hostinga serveris jau buvo irasytas as tik savo pluginus susidejau ir t.t.popilas wrote:rasant serveri reikejo rinktis tik steamfusil wrote:Tai va kaip padaryt kad ileistu i serveri tik steam turincius orginalia zaidimo versija zaidejus i severi ka prirasyt i serverio cfg ar ka
dabar man reikia kad tik steam zaidejus ileistu tai to ir klausiu kaip padaryt
-- 2018 Sau 15 18:07 --
susitvarkiau jau istryniau dproto ir dabar veikia leidzia tik steaminius jei kam irgi reikejo tai pasakau istrinkit dproto
kuriu metu ten tas serveris?
PATYLĖK!!! Bent protingesnis atrodysi 

Ten meslas o ne servas.