Ieskau kas galetu sukurt public admin pack'a su csgo modu (skinu systema, CSGO skinu ir player modeliais , CSGO rangais + kiti reikalingi public pluginai)
Mokeciau PaysafeCard 4-6 eur ziurint nuo darbo
Public Admin pack
Forum rules
* Paketai turi būti pilnai veikiantys ir ištestuoti.
* Kiekvienas įkeliamas paketas turi būti išskirtinis nuo jau esančių patalpintų.
* Paketas turi turėti kiek galima išsamesnę dokumentacija
* Paketai turi būti pilnai veikiantys ir ištestuoti.
* Kiekvienas įkeliamas paketas turi būti išskirtinis nuo jau esančių patalpintų.
* Paketas turi turėti kiek galima išsamesnę dokumentacija
Re: Public Admin pack
Gali pamiršt, nerasi tokio idioto čia, kuris tokius dalykus darytų už tokius centus
.

Padėjau? +rep
Supranti as kainu nezinau , iki 10eur butu mano ideali norma.DYaGesS wrote:Gali pamiršt, nerasi tokio idioto čia, kuris tokius dalykus darytų už tokius centus.
kazin ar ir uz 80 eur daryciau. turi 3 varijantus: ismokti paciam programuot, turet nemaziau 100eur, bet ir tai nieko doro negausi, arba kaip zmogus minejo, toliau ieskok durniu.
Nu man nereik pacio geriausio , as projekto nekursiu. O man reiktu paprasto kuris butu public serveriui su visais reikiamais pluginais ir vipmenu , delto mano kainos niera tokios dideles.Softero wrote:kazin ar ir uz 80 eur daryciau. turi 3 varijantus: ismokti paciam programuot, turet nemaziau 100eur, bet ir tai nieko doro negausi, arba kaip zmogus minejo, toliau ieskok durniu.
- laimiukas3
- Moderatorius
tesiok isirasylk rehlds serveri i savo vps stai tau ir publik pakas o norimus pluginis pasigooglink reikiamus ir susidek kaip isideti ar kompiliuot is sma i amxx viska rasi youtubeimartinux wrote:Nu man nereik pacio geriausio , as projekto nekursiu. O man reiktu paprasto kuris butu public serveriui su visais reikiamais pluginais ir vipmenu , delto mano kainos niera tokios dideles.Softero wrote:kazin ar ir uz 80 eur daryciau. turi 3 varijantus: ismokti paciam programuot, turet nemaziau 100eur, bet ir tai nieko doro negausi, arba kaip zmogus minejo, toliau ieskok durniu.