Nepagaunami čytai, tai tokie ( kuriu nereikia ikeldinėti i cstrike papke ) ( todėl recheckeriai, ir visokie kitokie tiesiog neveikia )
Ar jau atėjo čyteriu amžius? Žinoma, gerai, kad dar ne pas visus proto užtenka pasileist juos.. bet

laimiukas3 wrote:Visi cytai naudoja alias komandas kurias flodina konsoleja todel reikia naudoti alias checkeri kuris patikrina tas alias komandas zaidejo zaidimo metu.
Dar reikia naudot whblockeri+ prie jo viena plugina reapi spedhack detektoriu aimdetektoriu recekeri ir cyteriu nebera
Pas mane tai tikiu kad neblokuoja as menesi kaip be pc nk netvarkau serv. Todel negaliu nk ir patikrint uz savaites. Namuose busiu pm man numesk to cyto dow url.procsLT wrote:neblokuoja niekur, nei pas tave , nei dar kažkur, pats sedžiu galvoju kaip juos užblokuot, ir uždarbi programeriu klausiu , bet ten nelabai kokio atsakimo sulaukti, kai jie patys nelabai ta cs lošia![]()
Insert nuspaudus, consolej Allias jokiu neatsiranda..
Na kai busi namie, numesiu , pranešk ;)laimiukas3 wrote:Pas mane tai tikiu kad neblokuoja as menesi kaip be pc nk netvarkau serv. Todel negaliu nk ir patikrint uz savaites. Namuose busiu pm man numesk to cyto dow url.procsLT wrote:neblokuoja niekur, nei pas tave , nei dar kažkur, pats sedžiu galvoju kaip juos užblokuot, ir uždarbi programeriu klausiu , bet ten nelabai kokio atsakimo sulaukti, kai jie patys nelabai ta cs lošia![]()
Insert nuspaudus, consolej Allias jokiu neatsiranda..
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests