Ieskau scripterio Minecraft serveriui!
-
- Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių
Ieskau scripterio Minecraft serveriui!
Taigi reiketu scripterio kuris galetu sutvarkyti permissions. Susisiekite Skype: boxerqboxerq arba airidukx1
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: Ieskau scripterio Minecraft serveriui!
hm o as vaikui prizadejau mainkrafto kibira tik nzn kur jo prikasti ir jis db man kas dien prikaisioja taigi jaigu kas partduodat tikrai paimciau moku iki 50 eurBoxerQ wrote:Taigi reiketu scripterio kuris galetu sutvarkyti permissions. Susisiekite Skype: boxerqboxerq arba airidukx1

-
- Ar galit patikėti? Jis jau parašė 20 žinučių
As rmt. Reikia mum scripterio.laimiukas3 wrote:hm o as vaikui prizadejau mainkrafto kibira tik nzn kur jo prikasti ir jis db man kas dien prikaisioja taigi jaigu kas partduodat tikrai paimciau moku iki 50 eurBoxerQ wrote:Taigi reiketu scripterio kuris galetu sutvarkyti permissions. Susisiekite Skype: boxerqboxerq arba airidukx1tru story
- laimiukas3
- Moderatorius
as irgi nejuokauju man reikia kibiro mainkrafto nes prisizadejau o kur ji ispist neisivaizduojuBoxerQ wrote:As rmt. Reikia mum scripterio.laimiukas3 wrote:hm o as vaikui prizadejau mainkrafto kibira tik nzn kur jo prikasti ir jis db man kas dien prikaisioja taigi jaigu kas partduodat tikrai paimciau moku iki 50 eurBoxerQ wrote:Taigi reiketu scripterio kuris galetu sutvarkyti permissions. Susisiekite Skype: boxerqboxerq arba airidukx1tru story
Blet Laimi stumi :DDD