Galileo su 'smart next map vote'
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: Galileo su 'smart next map vote'
siulau naudoti sita jis kur kas geresnis ir ismanesnis tik taisiklyngai susikonfiguruoti reikia 

- Attachments
-
- MapManager-master.zip
- (18.5 KiB) Downloaded 454 times
- zkd
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Šiaip aš noriu susitvarkyti galileo plugina. tik nesuprantu kaip čia taip padaryt 

Deagle.LT - Counter-Strike serverių tinklas!
-
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Ne, mapcycle ir mapcycle_small i cstrike papkę.zkd wrote:Turiu vieną klausima, tai kiek suprantu reikia man susikurti, (mapcycle_small.txt) ir (mapcycle.txt) ir juos ikelt i configs? kad veiktu? nes šiuo metu man neveikia.
išmeta:
Enough players have rocked the vote that a vote for the next map will now begin.
Vote creation failed; no maps found.
- laimiukas3
- Moderatorius
bent pas mane kai naudojau sita plugina budavo addons/amxmod/configs/mapcycle-small.txtnullatonce wrote:Ne, mapcycle ir mapcycle_small i cstrike papkę.zkd wrote:Turiu vieną klausima, tai kiek suprantu reikia man susikurti, (mapcycle_small.txt) ir (mapcycle.txt) ir juos ikelt i configs? kad veiktu? nes šiuo metu man neveikia.
išmeta:
Enough players have rocked the vote that a vote for the next map will now begin.
Vote creation failed; no maps found.
ir vilko prisektame sma yra mapcycle-small.txt ne mapcycle_small.txt
-- 2017 Kov 14 22:11 --
kodel nenori ismegint to kur as prisegiau gi sakau jis zimei geresniszkd wrote:Šiaip aš noriu susitvarkyti galileo plugina. tik nesuprantu kaip čia taip padaryt

maps.ini
nustatai pvz
de_dust2 15 32
de_inferno 10 32
de_dust2x2 0 15
dar yra tokie dalykai kaip nightmaps.ini
kur gali nsutatyti nuo norimos h
mapm_night_time "00:00 8:00"
iki norimos i vote mes tik nightmaps kur surases ir dar daug daug visko reikalingoRe: Galileo su 'smart next map vote'
Laimi tai ten prirasai skaicius nuo kiek zaideju mestu balsavima ane gerai supratau?
- laimiukas3
- Moderatorius
taip nerijau pvz de_murzius 0 iki 15 zmoniu vote jis bus ir de murzius2 16 iki 32 jis vote bus labai geras manageris bnaudoju pats liktais dar ji patobulino priseksiu veliauneris111 wrote:Laimi tai ten prirasai skaicius nuo kiek zaideju mestu balsavima ane gerai supratau?
-- 2017 Bir 18 10:39 --
taip nerijau pvz de_murzius 0 iki 15 zmoniu vote jis bus ir de murzius2 16 iki 32 jis vote bus labai geras manageris bnaudoju pats liktais dar ji patobulino priseksiu veliauneris111 wrote:Laimi tai ten prirasai skaicius nuo kiek zaideju mestu balsavima ane gerai supratau?
O laimi sunku butu ideti sound kai balsavimas prasideda ir kaip pasibaige?
-- 2017 Bir 30 19:13 --
ir ar yra atnaujinimai?
ir ar yra atnaujinimai?
- laimiukas3
- Moderatorius
nu galiu idet jaigu tau nuo to bus linksmiau wav mp3 ?:)neris111 wrote:O laimi sunku butu ideti sound kai balsavimas prasideda ir kaip pasibaige?
ir ar yra atnaujinimai?
waw jai nesunku:)