tam paciamlaimiukas3 wrote:duomenu baze stovi tame paciame vps kaip ir serveris ar atskirai kazkur ?Step wrote:Wow, padejai.
GunXp modo eror
Re: GunXp modo eror
Ant vps stovi, pabandziau pasiemes sms hostinga is us.lt viskas okey, o cia kazkodel nepasileidzia.. Nors forumui, ar amxban viskas ok..
jeigu ten pat stovi ten kur reikia irasyti duomenu bazes ip irasyk: 127.0.0.1
ir modules.ini patikrink ar mysql modulis ijungtas o sqlite palik va taip ";sqlite", pamenu esu ieskojes kur beda kad neprisijungia prie duomenu bazes pora dienu kol pagaliau sugalvojau modules.ini patikrint
ir modules.ini patikrink ar mysql modulis ijungtas o sqlite palik va taip ";sqlite", pamenu esu ieskojes kur beda kad neprisijungia prie duomenu bazes pora dienu kol pagaliau sugalvojau modules.ini patikrint

Last edited by luxuks on 2017 Mar 04 12:46, edited 1 time in total.
- laimiukas3
- Moderatorius
seip modulius pluginas sau reikiamus pats uzkrauna nieko ten atkomentuoti nereikia nebent naudoji moduli nuo kurio nepriklauso joks pluginasluxuks wrote:jeigu ten pat stovi ten kur reikia irasyti duomenu bazes ip irasyk: 127.0.0.1
kazkada gal ir reikejo ant senu labai amxmodx versiju