Šiame forume vartotojai gali prašyti jiems reikiamo plugino.
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Prefix wrote:Mane domina pilnas turinys ( kas jame yra, kaip tiksliai ko duoda). Nes noriu atkurti swarm. Mokėt moku pats programuot (buvau serverių admin laikiux.lt), tad nesiūlykit savo paslaugų. Bet jau sakiau, jog nesu žaidęs cs 1.6 swarm. Jeigu jūs nežadate pasidalinti prašau neberašyti beviltiškų komentarų, ačiū.
Na matai yra žmonių prašymai tą padaryt, tai ir darau tą swarm. Pasižiūrėjau keletą video tai pamačiau +- kas ten yra. Bet su tais prestige kitas reikalas. Matai minėdamas laikiux, turiu omenyje CS:S ir CS:GO serverius
Prefix wrote:Mane domina pilnas turinys ( kas jame yra, kaip tiksliai ko duoda). Nes noriu atkurti swarm. Mokėt moku pats programuot (buvau serverių admin laikiux.lt), tad nesiūlykit savo paslaugų. Bet jau sakiau, jog nesu žaidęs cs 1.6 swarm. Jeigu jūs nežadate pasidalinti prašau neberašyti beviltiškų komentarų, ačiū.
Prefix wrote:Matai nežaidęs aš to CS 1.6 swarm. Man išvis įdomu kaip tie prestige taškai gaunami, kokios ten galios yra kaip jūs cs:go modą darot nuėję, taip ir aš čia kažką bandau krapštyt
Jeigu Nesupranti/Nemoki as tau siūlau pasamdyti skripteri Turbut vienas is geriausiu kuris užsiima dar tuo ir kuria ir kokybe tobula ir su tvarkymu gausi.