-- 2017 Vas 18 18:23 --

Moku bet to pavadinimas plugino gali buti belekoks o man atitaikyti yra menka galimybe kaip jo net nemates.....Softero wrote:Ismok naudotis google. 100% yra identiskas pluginas webe.
Nerandu nebent chate kad rasynetu o as noriu kad visa laika pasiliktu HUD virsuiArtHa123 wrote:rounds played?
Tu vapshe nyk nieko net nesugebi.....garbiz wrote:Ta prasme, servą būsi ne tu pats susikūręs, o forumiečiai tau jį sukurs
Tai blet, jeigu tu tiek sugebi, tai pizdink pats naxui ir ieškok, kurva koks daunas rimtai, prašo pagalbos ir pisa prota kitiems.Aka wrote:Nerandu nebent chate kad rasynetu o as noriu kad visa laika pasiliktu HUD virsuiArtHa123 wrote:rounds played?![]()
Tu vapshe nyk nieko net nesugebi.....garbiz wrote:Ta prasme, servą būsi ne tu pats susikūręs, o forumiečiai tau jį sukurs
Nepyk už teisybęAka wrote:Nerandu nebent chate kad rasynetu o as noriu kad visa laika pasiliktu HUD virsuiArtHa123 wrote:rounds played?![]()
sveikinu, kad tu tiek daug moki, del kiekvieno sudniekio nauja tema forume kuri. Tiesiog bravo, del tavo sugebejimuAka wrote:Nerandu nebent chate kad rasynetu o as noriu kad visa laika pasiliktu HUD virsuiArtHa123 wrote:rounds played?![]()
o tu ka savo ideju neturi? tik kopijuoti temoki graudu bet nors šaunuolis išmokai naudotis google 5 is 10 Balugarbiz wrote:Ta prasme, servą būsi ne tu pats susikūręs, o forumiečiai tau jį sukurs
Jeigu mokėtum tai jau turėtum.Aka wrote: Moku bet to pavadinimas plugino gali buti belekoks o man atitaikyti yra menka galimybe kaip jo net nemates.....
Jau jam 500 -/+ kartu sake bet vis tiek.Softero wrote:Ismok naudotis google. 100% yra identiskas pluginas webe.
kaip ir sake draugas,max 1 men tai net projektu nepavadinsi tai kam padeti jam.ArtHa123 wrote:rounds played?
Eh nieko nesuprantu ko tu cia nori išsamiau galėjai...Aka wrote:Vakar buvau playcounter serveri ir ieskau plugino kur rodo kiek roundu suzaista ir kiek kas laimejo pvz Terai Mentai paaiskinciau isamiau bet su draugu atejau pasaudyt ir uzbanino uz tai kad nepageidautinas ziadejas esu tipo
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests