Bet idomus jus žmonės, visi šia problema žinojo,kad po betkokios DDos atakos servai smigdavo VISU iki vieno, ir nenustebčiau jog kas diena ,kas vpsnet`e laiko savo serverius, bei turi šiek tiek labiau išprominta projekta.
O čia vardan gero tikslo ( blia tikrai nesitikėjau tokios reakcijos visiškai ir ipatingai iš laimio ) , ieškojau sprendimo būdo, ieškojau kaip, kas ir kodėl yra nulaužiama , gaišau savo laiką , IR KAI TA būda radau , patikrinau ant savo serveriu ! Susisiekiau su vpsnet , paaiškinau situacija , ir pradėjom imti jauti už ragų.
Taip jus dabar galit sakyt ,galėjau laužti tik savo ( bet tada iš kur aš sužinosiu,kad šitas būdas neveiks ant kitų vėliau????užleidau DDos ataka (300mb), nes man reikėjo serveriu kurie tuo metu turi žaidėjų iš užsienio čia ir dabar , todėl paėmiau serverius tuos, kurie pas mane Masteri/Booste tupi , - ir visiems jiems parašiau asmenine žinute, - tikrai galvojau palaikys, už iniciatyva , ir už tai,kad šiuo budu serverius jau nebetkas galės laušti. - O čia pist, žmogus iš kurio nesitikėjau tokios nesamonės mane vapše loxu išvadino..
Tai atkertu , blia - per šiuos metus, aš tiek diskusiju apturėjau, dėl to ,kad vpsnet grybauna su tuo srauto atjunginėjimu , ir tikrai budavo ,kad kas diena šnekėdavom apie tai su žmonėmis. Arba jie prisistatydavo private, arba aš keliaudavau tam tikrais adresais. Juk patys matėt paskutiniu metu , konteris.lt , fenix.lt , ir to pačio laimio projektai ,nebūdavo kas diena laužiami?

o kur dar kiti??
Todėl, sorry, kad gera darba padariau , sorry, kad 300mb laimiui ddos srauto užleidau į vieną iš jo serverių ir jis nulinko kaip pušis , na ir sorry tuomet šešiolikiniams hakeriams kurie šiuo budu marindave serverius, to padaryti nebegalės.
Šia gaida baigiu diskusija, galit ir toliau pilti purvą ;)
-- 2017 Vas 11 14:46 --
Galime pasižiūrėti į visatai iš "tikrovės" pusės.
Automobilio avarija. Mašinoje prispaustas žmogus. Tu sustoji ištrauki tą žmogų, paguldai ant žemės, bandai gaivinti, atvažiuoja medikai, viskas "čiki", žmogus kvėpuoja, nuvežamas į ligoninę, sveiksta. Po savaitės tu sulauki šaukimo į policiją, galbūt teismą. Kyla klausimas - kodėl? Atsakymas paprastas, tas žmogus, kuriam tu išgelbėjai gyvybę, padavė tave į teismą, dėl to nes jis liko neįgalus. Taip, jis būtų miręs, jei nebūtum padėjęs, bet tu padėjai, o jis liko neįgalus. Jis padavė tave į teismą, o tu likai kaltas dėl to, kad jis liko neįgalus. Teisme tu pralaimėjai, o tas žmogus prisiteisė tai, ką norėjo.
Šita užskaitau , taip ir yra, ir jau ne vieną kartą mano gyvenime

Geriausiai praeiti pro šali
Dėl laimio, - tai , net nžn , tiesiog tu parašei viską pateikdamas šia istorija apie avarija, išgelbėta gyvibe, bei teismus. Daugiau net nėra ka pridurti