kas cia gali but ?
kas cia gali but ?
Isirašiau ReHLDS cs serveri viskas gerai veikia bet su mepais ar nz kame beda irasiau default mepus visi veikia po viena karta isijungia mepai o paskui tai vieno nepakrauna tai kito kame cia bėda ?
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: kas cia gali but ?
rehlds cia ne prieko kazka blogai ikeli su tais map gal kokiu mdl arba sprite nedakeliZygis wrote:Isirašiau ReHLDS cs serveri viskas gerai veikia bet su mepais ar nz kame beda irasiau default mepus visi veikia po viena karta isijungia mepai o paskui tai vieno nepakrauna tai kito kame cia bėda ?
Kaip gali but mepai blogi kaip tokie de_dust2 de_dust2 ar de_inferno sprites visai nieko nekeles o moduliai tokie pas mane pluginu neturiu tokiu kad pistu prota...
- laimiukas3
- Moderatorius
mega klausimas meta list parasyk ir apsikritai rytoj vakare i skype ma parasyk nes turbut naudoji naujus metamod pluginus kurie neveikia su senu rehldsZygis wrote:Kaip gali but mepai blogi kaip tokie de_dust2 de_dust2 ar de_inferno sprites visai nieko nekeles o moduliai tokie pas mane pluginu neturiu tokiu kad pistu prota...
Kaip man paziuret ta meta lista ka rasyti ?
-- 2017 Vas 03 18:51 --
Irasiau per tavo cesa pamoka nieko daugiau nekeliau
- laimiukas3
- Moderatorius
pamegink atjungti visus savo custum pluginus palik tik originalius ir tada paziurekZygis wrote:Kaip man paziuret ta meta lista ka rasyti ?
tas pats buna
- laimiukas3
- Moderatorius
tai gal del šitu daliku nepakrauna mepo atrodo visa diena buna gerai bet kitan ryte pernaujo vėl reikia tvarkyti.
- laimiukas3
- Moderatorius
nzn bet cia rehlds nieko detas cia tavo custum pluginai arba kazkokie modai tai padaro nes kiek isirasineju rehlds viskas puikiai veikia
debug darasint gi raso tau ir ziurek tada kas ten per klaidos
debug darasint gi raso tau ir ziurek tada kas ten per klaidos