free vip

Forumas skirtas spręsti problemas iškilusias su CS 1.6 serveriais.
garbiz
Jau po truputį tampa savu

Re: free vip

Post by garbiz »

Tiesiog buvau isikeles free_steam_vip plugina. Ir ten buvo užžymėtas flagas "z" tai šitie flagai susikirsdavo ir neužsidėdavo, o dabar pakeičiau iš "z" Į "bits" ir viskas puiku :)
Image

laimiukas3
Moderatorius

Post by laimiukas3 »

garbiz wrote:Tiesiog buvau isikeles free_steam_vip plugina. Ir ten buvo užžymėtas flagas "z" tai šitie flagai susikirsdavo ir neužsidėdavo, o dabar pakeičiau iš "z" Į "bits" ir viskas puiku :)
tai vapse debiliska steam klijenta turintis zaidejas gauna flaga Z kuri turi ir no steam zaidejai naxui tada deti ta flaga z steam zaidejam ka ir taip gauna ? ir kaip tai gali paveikti visa sita dalyka ? :)

-- 2016 Gru 31 09:18 --
DYaGesS wrote:Kame bėda nežinau, bet gali mėgint apeit su tokiu dalyku pvz:

Code: Select all

#include <amxmodx> public plugin_init() { set_task(10.0, "Reload")} public Reload(){server_cmd("amx_reloadadmins")} 
galima kazkaip su TIMEZONE ar kitokiu budu nustatyti norima komanda kazkokia kad siustu i serv mano norima valanda ?
Image
Image
Image

garbiz

Post by garbiz »

Jei neklystu naudoju Artha free_steam_vip ir ten CFG faile yra tokia pat komnda kaip ir amx.cfg.

amx_default_access "bts" // Kokias teises turi tureti legalus zaidejas, kad gautu VIP privilegijas (z - normalus zaidejas, be privilegiju)

Tai todėl tie cvar'ai susipjaudavo ir neužsidėdavo vip'ai :) Dabar aiškiau?
Image

laimiukas3
Moderatorius

Post by laimiukas3 »

garbiz wrote:Jei neklystu naudoju Artha free_steam_vip ir ten CFG faile yra tokia pat komnda kaip ir amx.cfg.

amx_default_access "bts" // Kokias teises turi tureti legalus zaidejas, kad gautu VIP privilegijas (z - normalus zaidejas, be privilegiju)

Tai todėl tie cvar'ai susipjaudavo ir neužsidėdavo vip'ai :) Dabar aiškiau?
man neisku kodel iskart neisemei to plugino jaigu nusprendes visiems duot steam tu ar ne steam
vienu zodziu С НОВЫМ ГОДОМ 2017 !!!
Image
Image
Image

garbiz

Post by garbiz »

Dėkui, ir tave! :clap: :P
Image

Post Reply