Kaip pakeisti autodemorecorded pavadinima
Forum rules
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.
3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.
3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
Kaip pakeisti autodemorecorded pavadinima
Sveiki, turbut iškart matote iš temos pavadinimo dėl to kad noriu paprašyti gal kas žino kaip pakeisti autodemorecorded pavadinima.
Re: Kaip pakeisti autodemorecorded pavadinima
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=770786
Code: Select all
g_DemoName = register_cvar( "amx_demo_name", "Autorecorded demo" );
Pakeiciu bet vistek nieko..
- laimiukas3
- Moderatorius
viskas kuo puikiause pasikeiciau vietoj tarpo man rodos reikia naudoti _WanTer wrote:Pakeiciu bet vistek nieko..
Code: Select all
g_DemoName = register_cvar( "amx_demo_name", "MANO_JOBASNAS_DEMO" ); DEMO PAVADINIMASg_DemoNamePrefix = register_cvar( "amx_demo_prefix", "AMXX" ); // PERFIXAS
laimiukas3 wrote:viskas kuo puikiause pasikeiciau vietoj tarpo man rodos reikia naudoti _WanTer wrote:Pakeiciu bet vistek nieko..
sma tik sukompiliuokCode: Select all
g_DemoName = register_cvar( "amx_demo_name", "MANO_JOBASNAS_DEMO" ); DEMO PAVADINIMASg_DemoNamePrefix = register_cvar( "amx_demo_prefix", "AMXX" ); // PERFIXAS
Jis naujokas nežinojo kad reik sukompiliuok.

- laimiukas3
- Moderatorius
na galima ir be perkompilinimo amxx.cfg > amx_demo_name "Demo"