dar ir asmens dokumento kopija tau idet galrimtas7 wrote:Nixuja ne tavo, idėk teisių kopija - patikėsiu gal, įrodysi kad teises turi, bet man rodos suslikas visiškas nei ką baigęs, nei prie mašinu supranti, tik CS serverius pagal gidą sukurt gali.

dar ir asmens dokumento kopija tau idet galrimtas7 wrote:Nixuja ne tavo, idėk teisių kopija - patikėsiu gal, įrodysi kad teises turi, bet man rodos suslikas visiškas nei ką baigęs, nei prie mašinu supranti, tik CS serverius pagal gidą sukurt gali.
cia ne audi 80 o audi 90 2,3l 100kw galvoju db tech passe buvo gal ir 99 meluojurimtas7 wrote:Ir nuo kada bulkos su 100 kw?
Neturi tu ką idėt blet čia ir taip aišku,
blt ar tu durnas ar kas su tavim gi as tau sakau tiesa as bedarbis nei maximoj nei uab palink nesu dirbesrimtas7 wrote:Neturi tu ką fotkinti bled. Sakiau kad dirbi Maximoj, tai paaiškėjo kad UAB "Palink" dirbi, IKI parduotuvių tinkle. Tai sakau prekes padėliot reikės 12-14 valandų ant kojų pabūt ;D
kad trusikus mano skalbimo masina skalbia nesu ant tiek jau vargsas kad tokios techinikos netureciaurimtas7 wrote:Nu tipo berdarbis, bet kas duos darbo pasakyk man neišprusėliui? Tai mama valgyt padaro, trusikėlius išplauna, o sūnukas Cs grajina ane? Ir dar iš mamos babkes pleši ant OMONO BOOSTO?
nu huy znajet ka tu cia laikai ispizdavojimurimtas7 wrote:600 neuždirba, nu nebent stoty praskėčia kojas kiekvienam babajui. Dabar minimumas 380 ant popieriaus, i rankas apie 310 gauna. O Inesos koldunai pigus greitas pusfabrikatis iš minimumo pats tas tokius valgyt. Aš tai net nepamenu kada valgiau juos, bet neesmė.
Taigi išpyzdavotas esi, šiandien jau laisvas. Normaliem žmonėm darbas gi, dar tik antradienis ;)
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests