mix arenos rank systema
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
mix arenos rank systema
gali gal kas pakurt ar zinot kur gaut?
Re: mix arenos rank systema
Tokie dalykai yra pardavinėjami, nemanau jog ims ir duos kažkas nemokamai.
Ir kiek gi kainuotu toks pluginas? Gal pats parduodi?ArtHa123 wrote:Tokie dalykai yra pardavinėjami, nemanau jog ims ir duos kažkas nemokamai.
Plačiau parašyk, nes asmeniškai aš tai nesuprantu ko tau reikia. Jei tiesiog rank sistemos, tai xstatsus naudok kokius
Padėjau? +rep
man reikalinga rank sistema naudojama mix arenose, kur renki taskus uz kiekviena dalyka skirtingai, uz nuzudyma uz laimeta rounda uz isminuota c4 ir t.t prarandi taskus uz pralaimetus round uz neisminuotus c4 ir uz mirtisDYaGesS wrote:Plačiau parašyk, nes asmeniškai aš tai nesuprantu ko tau reikia. Jei tiesiog rank sistemos, tai xstatsus naudok kokius