Del Dproto
Del Dproto
Sveiki, kaip padaryti, kad su Dproto galetu uzeiti tik STEAM zaidejai?
Re: Del Dproto
Labas isjunk dproto. dproto ir padaro is steaminio serverio non steam
Last edited by Vacys on 2016 Aug 04 21:16, edited 1 time in total.
Kaip ir minėjo arba dproto atjunk arba per dproto.cfg gali padaryt paskaitęs galimybes 

Padėjau? +rep
-
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Jeigu instalioji su serveri su amxmodx.lt pamoka pasirinkt puncta tam tikra kur be dproto
- laimiukas3
- Moderatorius
metamod plugins ini atjungi ta dropoto ir viskas zinoma dproto apsaugo nuo visokiu sudu bet db geriau jau rehlds naudot del daug priezasciu nei dproto o ten taspats lengva atjungti no steam zaidejus
ir seip skype mano turi 1 min ir padaryta sam zanjes
ir seip skype mano turi 1 min ir padaryta sam zanjes

Bet jeigu as atjunksiu man neveiks juk kaikurie pluginai, tokie kaip steam free vip nes jie juk nuo jo priklauso..
Amxmodx dirba su pluginais o dproto jis ir yra sukurtas perdaryti serverį iš steam i nonsteam 47-48 protocolas, jeigu nori daryti only steam atjunk kaip sake lamiukas metamod plugins dproto ir viskas, pluginai turi veikti
- laimiukas3
- Moderatorius
apsurdas gi jis nebereikalyngas tampa jaigu no steam zaideju neisileidi tada tiesiok amxx cfg nustatyk neorima flaga nes vistiek serveri tik steam busneris111 wrote:Bet jeigu as atjunksiu man neveiks juk kaikurie pluginai, tokie kaip steam free vip nes jie juk nuo jo priklauso..
amx_default_access "t" t pvzp ADMIN_LELVEL_H ir visi gaus ta free vip
Last edited by laimiukas3 on 2016 Aug 07 11:30, edited 1 time in total.
Šitas kaip prajuokinolaimiukas3 wrote:apsurdas gi jis nebereikalyngas tampa jaigu no steam zaideju neisileidi tada tiesiok amxx cfg nustatyk neorima flaga nes vistiek serveri tik steam busneris111 wrote:Bet jeigu as atjunksiu man neveiks juk kaikurie pluginai, tokie kaip steam free vip nes jie juk nuo jo priklauso..
amx_default_access "t" t pvzp ADMIN_LELVEL_H ir visi gaus ta free vip

Padėjau? +rep