SMS Paslaugos [Paslaugų pirkimas, unban pirkimas]
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: SMS Paslaugos [Paslaugų pirkimas, unban pirkimas]
pastebejau klaidele
netusuoja STEAM_0:0:2961**** jau senokai paplitus programa su kuria galima uzsideti administratoriu steam id tuo paciu tapti paciam priviligijuotam zaidejui kaiptik ant dienu man taip nutiko
netusuoja STEAM_0:0:2961**** jau senokai paplitus programa su kuria galima uzsideti administratoriu steam id tuo paciu tapti paciam priviligijuotam zaidejui kaiptik ant dienu man taip nutiko
Dproto reik susikonfiguruot Jei del steam id SteamIdHashSalt =
arba
Vietoje ce reik naudot ca ir irasyt password,ir setinfo _pw password.
arba
- laimiukas3
- Moderatorius
pas mane irasyta bentkokiu 16 skaiciu ior raidziu tai manes ne apsaugojo SteamIdHashSalt =Terror wrote:Dproto reik susikonfiguruot Jei del steam id SteamIdHashSalt =
arba
zinoma galima ir su slaptazodziu bet kai adminu ant steam id 20 ir dabar keikvienam uzdet slaptazodi nieko gero na bet teks nera kur daugiaud etis kaip ir status komandos turbut ne imanoma uzblokuoti
na gal pshyhikal kada is neturejimo ka veikti uztusuos ta steam id kad nerodytu visiems gal
man labai naudingas dalykas, Negali kokio nori steam id uzsidet tieg kazkaip man padejolaimiukas3 wrote:pas mane irasyta bentkokiu 16 skaiciu ior raidziu tai manes ne apsaugojo SteamIdHashSalt =Terror wrote:Dproto reik susikonfiguruot Jei del steam id SteamIdHashSalt =
arba
zinoma galima ir su slaptazodziu bet kai adminu ant steam id 20 ir dabar keikvienam uzdet slaptazodi nieko gero na bet teks nera kur daugiaud etis kaip ir status komandos turbut ne imanoma uzblokuoti
na gal pshyhikal kada is neturejimo ka veikti uztusuos ta steam id kad nerodytu visiems gal
SteamIdHashSalt = 7896423547891456 o gal ten max tik 16 ir reik daugiau gal negalim nu nezinau.
na tada neturiu ka ir pasiuly,bet kiek girdejau galim kazkaip tai uzblokuoti ta status komanda

- laimiukas3
- Moderatorius
turbut kad nelabai https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=79357 nebent kazkaip ReHLDS galetu padaryti taip nors greiciause cia client side kamanda todel jos ne imanoma uzdraustiTerror wrote:man labai naudingas dalykas, Negali kokio nori steam id uzsidet tieg kazkaip man padejolaimiukas3 wrote:pas mane irasyta bentkokiu 16 skaiciu ior raidziu tai manes ne apsaugojo SteamIdHashSalt =Terror wrote:Dproto reik susikonfiguruot Jei del steam id SteamIdHashSalt =
arba
SteamIdHashSalt = 7896423547891456 o gal ten max tik 16 ir reik daugiau gal negalim nu nezinau.
na tada neturiu ka ir pasiuly,bet kiek girdejau galim kazkaip tai uzblokuoti ta status komanda
Please Where add SMS on nick and password here, Like This
Help me Please and Told me please , and on IP Too
i gave this file db_connect please fix it and send me
Help me Please and Told me please , and on IP Too
i gave this file db_connect please fix it and send me
- Attachments
-
- db_connect.rar
- (1.4 KiB) Downloaded 356 times
-
- Screenshot_1.png (8.2 KiB) Viewed 7013 times
psychical delko neveikia unban su vpsnet idejau net kur dariai vpsnet_unban failiuka kas cia ira ?
- laimiukas3
- Moderatorius
4386 cia zaidejo ip ??Zygis wrote:psychical delko neveikia unban su vpsnet idejau net kur dariai vpsnet_unban failiuka kas cia ira ?
-- 2016 Bir 12 22:05 --
kazkodel pas zmogu geao ip chujovai veikai arba atsinaujink iki naujausios arba telgul tautvydas remontuoja

-
- Jau po truputį tampa savu
niekaip nesuprantu kaip pasidaryti kad butu galima perkant pasirinkti ar ant nick ar ant ip, gal kas nors apsviesit nesuprately ?
Ačiū kad padedate pradedančiajam 

A. Siųskite žinute su tekstu: BuySilver IPKaimyneliS wrote:niekaip nesuprantu kaip pasidaryti kad butu galima perkant pasirinkti ar ant nick ar ant ip, gal kas nors apsviesit nesuprately ?
B. Siųskite žinute su tekstu: BuySilver Password Nick