Iškau plugin kuris round galia paršogeriausius žaidėjus kiek pamen uparašo teru ir cto gal tik 1 team nepamenu
Rašo dešiniam kampe, intike ieškojau neradau ten tik mpv yra...
Ieškau plugin geriausias žaidėjas
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Re: Ieškau plugin geriausias žaidėjas
yra cia pajeskok buvau mates
quake sound įsidėk ten prie to pačio bus ir ta funkcija geriausias raundo žaidėjas.
Arba gali rasti statsx.
Arba gali rasti statsx.
- laimiukas3
- Moderatorius
Ne apie tai kalbu, ne to man reikia ;(
- laimiukas3
- Moderatorius
duok ip kuriam serveri tu mates taiSliekas wrote:Ne apie tai kalbu, ne to man reikia ;(
-- 2016 Kov 11 13:30 --
duok ip kuriam serveri tu mates taiSliekas wrote:Ne apie tai kalbu, ne to man reikia ;(
Dabar tas serveris nebeveikia, bet daug kas ji naudojo,, berots net tavo serve senajame mačiau:D Galbūt ten rašo ne geriausia žaidėja aš nzn kaip tas plugin vadinasi:D
Sliekas wrote:Dabar tas serveris nebeveikia, bet daug kas ji naudojo,, berots net tavo serve senajame mačiau:D Galbūt ten rašo ne geriausia žaidėja aš nzn kaip tas plugin vadinasi:D
Gal turi omeny rank raso ten ?

Terror wrote:Sliekas wrote:Dabar tas serveris nebeveikia, bet daug kas ji naudojo,, berots net tavo serve senajame mačiau:D Galbūt ten rašo ne geriausia žaidėja aš nzn kaip tas plugin vadinasi:D
Gal turi omeny rank raso ten ?na ta prasme rank sone rodo
Greičiausiai tu kalbi apie karinius rangus, bet man ir jie reikalingi:D Bet šiuo atveju man ne to reik