AkJk.lt Projektas
Forum rules
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.
3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.
3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
- Ignacio
- Parašęs kelias žinutes
Re: AkJk.lt Projektas
Man tai juokingi tie patys bugai kaip ir kituose swarmuose, nori pereit į kita komanda rašai jointeam 1,2, o unikalumo išvis 0.
- Andriukas54
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
laimiukas3 wrote:to pacio galeciau taves paklausti ar tavo srv visi tik su dgl losia ar cia kazkas paslaptyngo slipi ?Andriukas54 wrote:Vienas klausimas? Kaip gimė toks pavadinimas?
Ne tu pirmas šito klausi

- laimiukas3
- Moderatorius
minusas o pas tave kas unikalaus ? kad jau apie tai prakalbomIgnacio wrote:Man tai juokingi tie patys bugai kaip ir kituose swarmuose, nori pereit į kita komanda rašai jointeam 1,2, o unikalumo išvis 0.
- asus
- Jau po truputį tampa savu
Nu tu ir paklausiailaimiukas3 wrote:minusas o pas tave kas unikalaus ? kad jau apie tai prakalbomIgnacio wrote:Man tai juokingi tie patys bugai kaip ir kituose swarmuose, nori pereit į kita komanda rašai jointeam 1,2, o unikalumo išvis 0.

Tik kvailiai ir numirėliai niekada nekeičia savo nuomonės.
-
- Jau po truputį tampa savu
Ignacio wrote:Man tai juokingi tie patys bugai kaip ir kituose swarmuose, nori pereit į kita komanda rašai jointeam 1,2, o unikalumo išvis 0.
Ačiū kad pasakei, problema jau sutvarkyta

Ačiū kad padedate pradedančiajam