Šiame forume vartotojai gali prašyti jiems reikiamo plugino.
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
OMG Gerai apleisiu tavo pranesimus nes su tuokiu daunu nu kaip ir niera ka rasinetis nu tu man gali pakenkti suprantu nuddosines servu bet ar tau pageres jugi atsistatysiu. Bet seip man giliai p* Ar tu skambinsi ar ne Bent galetum susiproteti ir nerasineti nu apleidziam tema kartu as i tavo pranesimus ignor tu i mano Laugsiu toliau pluginu.
Aka wrote:OMG Gerai apleisiu tavo pranesimus nes su tuokiu daunu nu kaip ir niera ka rasinetis nu tu man gali pakenkti suprantu nuddosines servu bet ar tau pageres jugi atsistatysiu. Bet seip man giliai p* Ar tu skambinsi ar ne Bent galetum susiproteti ir nerasineti nu apleidziam tema kartu as i tavo pranesimus ignor tu i mano Laugsiu toliau pluginu.
paziuresim ka tau mama rytoj papasakos manau be kompjuterio kokius 3 men busi minimum